in

Baby dukker – Babylegetøj

Baby dukker

Vi sætter børn ønsker højt, og med vores baby dukker er der mange ønsker der kan opfyldes for børn.  Børn lære gennem rolleleg og når dukken er lavet specielt til at udvikle børns færdigheder giver dukken noget ekstra. Denne dukke lære børn at knappe en knap og lyne lynlåsen. Det flotte udseende på dukken er lavet så små børn ikke kan komme til skade med dens broderet øjne og mund.

Babylegetøj er for babyer

Som helt lille er det vigtigt at vi voksne tjekker legetøjet, babylegetøj er samlet et sted i vores legetøjsbutik så du nemmere kan  købe babylegetøj. Disse baby dukker er blød, og er god for små børn, men det er ikke alt man skal se på når man kigger på baby dukker, det er vigtigt at de har broderet øjne og mund, da perle øjne lettere kan komme af, og udsætte børn for kvælning. Men hvorfor sætter vi så denne baby dukke som egnet fra  + 36mdr, dette skyldes at af følgene årsager dukken har en lynlår som vi ikke ønsker at børn skal komme i munden, men med opsyn når børn leger med dukken gør det muligt for selv helt små babyer at have denne dukke.

Søde bløde dukker

 legetøj emmasverden

Alle børn elsker dukker og vi har mange forskellige baby dukker. Vores baby dukker er børns første og bedste ven, de putter med dem om natten og knytter sig til dem meget hurtigt. Med vores udvalg af dukker er der nok at vælge imellem

SPAR 50% – OPHØRSUDSALG – HUSK SKRIV KODEN UNDER KURV FØR KØB – 50%PROCENT 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Så er de tilbage i butikken…..

Når eventyr bliver virkelige