in , ,

Babytøj på udsalg

Om det er babytøj udsalg eller ej så er din baby ligeglad, bare tøjet passer. 

Hvis din baby selv kunne vælge tøjet de skulle have på, så var de ligeglade med om det havde, farver mønstre eller om det var mærketøj, vi har det med at klæde vores børn ud som små mini kopier af os selv, af og til oplever jeg endda at forældre kommer gående med deres små tvilling kopier af dem selv, hvilket er et vidunderligt konfirmations billede, i en sang når den tid kommer, så det ikke kun er Børne der skal blive flove men også forældrene.

Gode steder med babytøj udsalg

Når du leder efter babytøj udsalg, så er det ikke en dårlig ide at kigge efter outlet butikker , babytøj er ikke bare tøj, det er vigtigt at du kigger efter noget i god kvalitet, her mener jeg ikke noget der kan holde 10 år, men babytøj der er rart af have på blødt og som kan tåle at komme i vaskemaskinen, du har måske oplevet at børn spiller lidt af og til når de skal udvikle deres motorik i selv at spise, faktisk er det aldrig set før at bør springer over den oplevelse at spille under maden. Nogle påklæder deres børn i det stiveste babytøj der bare ikke egner sig til udvikling af barnet, hvilket er ærgerligt, børn skal ikke have nyt tøj på for at spise, og de skal heller ikke have store forklæder på når de skal tegne. Babytøj udsalg og outlet butikker lyder som en drøm, udsalg og tilbud kompineret, men der findes faktis mange steder der har babytøj udsalg og samtidige er outlet butikker.

Din baby skal udvikle sig rigtigt

Et barn skal tegne og male, det er med til at udvikle dit barn motorik og der findes forklæder og underlag til sådanne udfoldelser, jeg ved godt jeg modsiger mig lidt nu når jeg anbefaler at du giver dine børn sådanne ting på, men her i dette tilfælde mener jeg at du skal give dine børn noget giftfri maling Børne maling, et lærred og dette udstyr på en gang om ugen, og så bare lade dem lege med udviklingen, det er supert hyggelidt at lade sine børn afprøve disse grænser og måske er du heldig at de udvikler sig så meget, så de endda en dag kan tjene penge på deres små mester værker.

Et godt råd er at huske sikkerheden ikke kun men babytøjet når der males, men også gulvet, og dine børn, et underlag af plastik poser er ok for gulvet, men ikke en god ide, da dine børn kan vælte i det, så køb nogle underlag der er egnet til sådanne ting. Du kan købe giftfri maling til dine børn så de ikke udvikler allergi.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

2 Comments

  1. Det er et rigtig godt indlæg, især den sidste paragraf med at børnene skal udvikle sig rigtigt. Har selv en lille søn, Jens, som på et tidspunkt da han var mindre elskede at male på væggen. Det var ret frustrerende, jeg ville ønske at jeg måske havde læst dette indlæg før det.

  2. Tusinde tak, det er nemlig vigtigt at vi hjælper vores børn i den rigtige retning, og børn fra 3 til 6 år’s alderen har hvad vi kalder en svampe hjerne, det er i den tid de lære bedst, så det er her vi skal stimulere dem med mange nye indtryk, som at male, musik, teater ja faktisk findes der legetøj der egner sig specielt til at udvikle børn bedre.
    Et god lille ekstra råd er at selv få malet huset med en glans 10, der er vask bar, så skulle uheldet være ude at de tegner eller maler på vægen, så kan det fjernes uden at vægen skal males om igen.

Verdens bedste pandekage opskrift

Når du skal tabe dig – lækre slankeopskrifter