in

Bæredygtig tøj – HM sætter fokus på genbrug

Vanessa Paradis lægger navn og krop til HM forårs – kollektion – Conscious der står for HM budskab med at være iført både trendy og bærdygtig tøj. Til denne mere miljøbevidste tøjkollektion er der blandt andet brugt bæredygtige materialer som økologisk bomuld og genbrugt polyester.

 

Bæredygtighed og genbrug

For at sætte ekstra fokus på bæredygtighed og genbrug – indleder HM en kæmpe tøjindsamling i HM s udvalgte butikker.  Indsamlingen er en vigtig del af kædens nye fokus område under markedsføringen – byt til nyt. Når du afleverer dit gamle brugte tøj modtager du til gengæld en værdikupon til HM butikkerne. Du kan max. Indleverer 2 fyldte tøjposer om dagen. Tøjet vil blive genbrugt – eller omdannet til råvarer og nye produkter.

Tanken bag denne tøj indsamling er at skabe større fokus på brugen af naturens ressourcer og vores tekstilaffald, samt opfordre til at aflevere brugt tøj til genbrug i stedet for at smide det ud. HM tager i mod alle tøj mærker og tekstiler – du får 15 % for hver fyldt tøjpose du afleverer. Værdi kuponen på de 15 % skal bruges på køb af en ny vare hos HM butikskæde.

Med lanceringen af denne tøjindsamling opfordres du nu til at gå i alle gemmerne og finde de gamle klude frem – Byt til Nyt. Så kan der shoppes med god samvittighed.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

4 Comments

  1. Desværre er H & M’s tilbud ikke så rosenrødt, men ren forretning. Det indsamlede tøj bliver solgt til udenlandske tøjbørser, noget der er en ok forretning og dermed er rabatten de giver selvfinanserende.

    Hvad være er, er at de ved denne “indsamling” går de Humanitærer organisationer i bedene og fratager dem muligheden for, at tjene lidt penge til deres arbejde.

    Men hvad gør man ikke i jagten på profit…

  2. Ej hvad – så tror man lige HM havde fået en mere ren samvitighed, der har nemlig også været noget med deres fremstilling af tøjet, men det skulle jo så være blevet bedre med det der bæredygtig tøj – men hvis det igen bare handler om at tjene penge – øv altså 🙁

Dukke trend – skønheder eller foruroligende kropsidealer

Bedst i test frugt- og nøddestang