in , ,

Big Farm – Start din egen bondegård

Spil Big Farm med os og dine venner – Som en glad farmer starter du din egen bondegård.

Vil du starte din egen farm, så er dette nye spil lige noget for dig, og så er det ikke et download spil, men et browser spil du kan spille ved bare at Logind.

Big Farm

Som så mange andre spil der er gratis så er Big Farm med i rækken af spil du kan opgradere sin spilleglæde ved at købe dig frem i spillet, men spillet er sjovt at spille selv når der ikke bruges ekstra udstyr du køber dig til.

Jeg elsker bare sådanne spil, det at du bare skal logge dig ind, og ikke downloade er fremtidens spil, der er intet mere irriterende end at skulle fylde ens computer med spil, man vil afprøve før man spiller dem, vi har glæden af at sige at dette spil ikke bare er et engang spil vi afprøver for Hverdagogfamilie.dk men en spil vi kun kan anbefale at prøve.

Du kan spille spillet her

Der er en toturion i spillets start så du nemt kan lære at blive den bedste Big Farmer der findes. Den fortæller dig hvordan spillet virker og de simple trin for at tjene penge i spillet, det er også en hurtig guide der giver dig en hjælpene hånd for at udvikle din farm.

 Snydekoder til Big Farm spillet

Vi håber som altid at i derude har nogle brugbare snydekoder til de spil vi skriver om, Big Farm snydekoder er dem vi nu står og savner, så har du snydekoder til big farm så må du meget gerne skrive dem i kommentar feltet så alle på siden kan bruge dem.

 

snydekoder-big-farm
Oplev snydekoder til big farm

Nye venner på Big Farm

Du kan få mange gode venner ved at spille computerspil, folk der deler den samme interesse som du gør, du kan blive venner på facebook med hverdagogfamilie.dk og dele dine point med alle vores venner, vi ses på Big Farm.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

3 Comments

    • Spillet er lavet så du med dine facebook venner kan dele, det skulle give lidt gave muligheder som guld.. håber det hjælper dig.. Vi spiller ikke selv spillet, men har testet det. Du er velkommen til at tilmelde vores Facebook side og derigennem få nye venner der spiller spillet eller andre af de gratisspil vi har skrevet om.

      Vh
      Admin

  1. Vil gerne være venner med flere på Big Farm. og have nogle koder til spillet eller gaver.

Great Day – så bliver det ikke bedre

Dukke trend – skønheder eller foruroligende kropsidealer