in

Sportsudstyr – Bokseudstyr – Fra Abilica

Abilica har et stort udvalg af træningsudstyr til lave priser, herunder ser du 3 udvalgte bokseudstyr til dig som vil starte på seriøs træning og ved hvor god træning boksning er for alle kroppens muskler.

Bokseudstyr

Her under kan du læse om Everlast vægophæng, Boksesæk og Sandsækhandsker som er det bokseudstyr du skal bruge for at få en træning der virkeligt gør en forskel.

Everlast vægophæng

Everlast vægophæng
Everlast vægophæng

Det første du skal anskaffe dig for at være seriøs med træningen indenfor bokseudstyr er det korrekte ophæng, skal du have en sandsæk i lostet betyder det alt hvor sikkert og solidt den hænger, derfor er denne Everlast vægophæng det perfekte for alle at anskaffe sig.

Køb Everlast vægophæng 

 

Boksesæk

Boksesæk
Boksesæk

En boksesæk vil give dig en træning som de professionelle får, du opdager hurtigt at træningen med en kvalitets boksesæk er det rigtige valg.

Boksesæk

 

Sandsækhandsker

Sandsækhandsker
Sandsækhandsker

De korrekte sandsækhandsker, vil gøre en stor forskel når du træner, du opdager hurtigt hvor vigtigt det er at have en god boksehandske på når de gælder effektiv træning, du finder sandsækhandsker i størrelserne S, M, L og XL , samt i farverne hvid og sort.

Køb Sandsækhandsker

Se andet Sportsudstyr og Bokseudstyr fra Abilica.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Tom

Written by Tom

Dreng, Elev, Mand, Far, Grundlægger af Familiechat.dk - Livet giver os mange titler - Hvad er din ?

Years Of MembershipPoll MakerList MakerMeme MakerKlik linkContent AuthorPoll MakerContent AuthorEmoji AddictEmoji AddictVideo MakerVideo Maker

Pokémon GO – Sådan spiller du – Tips og Snydekoder

Dansk træ design fra Noyer