in

En ferie for hele familien – Tag Bornholmerfærgen

Bornholmerfærgen er en af mange muligheder for at komme til Bornholm, det er også muligt at flyve til Bornholm, men en hyggelig ferie starter i bilen hjemmefra og derfor er Bornholmerfærgen det bedste alternativ.
Der er mange måder at kommer over til Bornholm, Bornholmerfærgen er forbundet med fastlandet gennem en række forskellige steder.

 

Kom til Bornholm fra København gennem Ystad i Sverige

Hvis du tager Bornholmerfærgen fra Ystad i Sverige får du muligheden for en dejlig tur kombineret med det smukke Sverige, mange som benytter den vej er bosat i KBH.
Prøv at tag over Øresundsbroen og videre til Ystad i Sverige selvom du er bosat i yder Danmark, da du på den måde får en god start på ferien og kan kombinere ferien med ophold i Sverige så i samtidige får en god kultur fra det smukke Sverige.

 

Kom til Bornholm fra Køge med Bornholmerfærgen

En anden måde at komme til Bornholm er fra Køge, du kan sejle fra Køgehavn og denne rute er bedst egnet til yder Danmark ikke KBH.

 

Hvad tager længest tid og hvad koster det?

 

Færgen Bornholm Køge med Bornholmerfærgen

Det tager med færgen Bornholm i Køge ca.5 ½ time og koster fra ca. 550 kr og opefter – Benytter du færge til Bornholm fra Køge kan du spare tid.

 

Færgen Bornholm Ystad i Sverige

Det tager med færgen Bornholm fra Ystad i Sverige ca.1 ½ time og koster fra ca. 450 kr og opefter.
Som du kan se er det billigere og tiden er mindre, men bor du eksempel i Næstved tager det ca. 55 minutter med bil. Og køre du fra Næstved til Ystad tager det ca. 3 timer.

 

Gode tips om Bornholm færge

En god ting når du skal til Bornholm om det er fra Køge eller Ystad er at bestille overfarten i god tid, da i ferieperioderne er bookede godt op og kan forekomme flere ugers ventetid.

 

Tips om BornholmstrafikkenBornholmerfærgen

Nu du benytter færgen som fortrækkende overfart, og ikke flyet skyldes det for det meste at du har bilen med over, så derfor er det også vigtigt at vide lidt om Bornholmstrafikken og hvilke muligheder du har hvis der sker noget i trafikken.

 

 

 

Bornholmstrafikken og ulykker

Ifølge statistikkerne er Bornholmstrafikken meget sikker, men skulle ulykken forekomme skal du ikke være bange, de fleste forsikringer dækker over det hele i Danmark selv Bornholm, men det anbefales stadig du kontakter din forsikring om de dækker under turen.
Vi håber alle får en dejlig og hyggelig overfart hvis i vælger en af overstående Bornholmerfærger – Husk ferien starter med gode oplevelser hjemmefra i bilen og hele vejen frem så tag massere af lækkerier med under turen.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Victor Chat

Slingshot Santa