in

De bedste måder, du får link til din blog

Har du en blog ? så læs videre det er nu du lære alle de bedste tips til hvordan du kommer hurtigst i gang med at få link til din blog.
Det er ingen hemmelighed at link er skaberen af selveste nettet det uendelige net samles på søgemaskinerne og det er der du skal findes, og når du starter så ser kampen meget sort ud, men bare rolig når du lære at mestre dine skrive evner så er det pære let.
Det er som udgangspunkt dig selv der skal skabe trafikken, og dette gøres ved hjælp af gode artikler, sider du ikke lige med den store forfatter uddannelse og ved intet om god linkbuilding i tekster og søgemaskineoptimering så er det bedst at du lader os gøre arbejdet for dig. Køb annonce gennem os.
Men sider du med denne viden så er det bare at komme i gang, du kan nemlig være en del af os, da vi lige nu har gjort det muligt på vores side at alle specialister inden for deres område kan lave brugbare artikler som vi så udgiver her på side, du får som forfatter på siden mulighed for mange ting, så får adgang til at blive en del af holdet, alt dette er ulønnet, men vi lover dig at du som ved lidt om seo at det bliver meget sjovt for dig at komme med i teamet da du får mulighed for annoncering gennem os og forbedre dit seo arbejde.

Tips som får dig med ind i kampen.

Her er et tip til dig der skal have flere link til dine artikler og på denne måde bedre linkbuilding til din blog, brug nytte at dine brugere, det er nemlig dem der er med til at skabe dette univers at artikler og gode råd du disker op med. Som ekspert inden for områder med eksempel seo så er det vigtigt at alle der interesser sig for seo arbejde også får fordele i dine artikler der omhandler dette emne, og en god ide er at lade dine brugere frit bruge løs af brødkrummer fra din tekst, det gør vi her på Hverdag og Familie alle tekster der ligger i vores arkiver er til fri benyttelse, det eneste vi forlanger at du linker direkte til artiklen, når du udgiver selveste brødkrummer fra vores artikler.

Hvad er brødkrummer af tekst ?

Som det siges så er det ikke meget, vi tillader at du tager ca 30 ord fra artiklen, dette skal markeres sådan.
Eksempel:
10 grunde til at du skal læse hvad vi skriver
Tekst : Her er de 10 bedste grunde til hvorfor du skal læse hele artiklen og ikke kun overskriften på alle vores artikler.
Det ses at selveste teksten er med kursiv og det er den brødtekst der max må være 30 ord. Selveste linket skal være titlen på artiklen, så når der klikkes på det så går læseren videre til hele teksten.
Når du laver artikler til din blog så er det godt at du lære kombinationerne af hvordan du forklare at det er ok at bruge teksterne uden at gentage dig, vi laver et link til vores side her som forklare reglerne, og nogle gange skriver vi med få ord hvordan brugerne af artiklerne skal forholde sig til vores artikler.
Men hvorfor skulle andre have lyst til at udgive dine artikler, det er der god grund til at tænke over, men svaret er simpelt, vores artikler er lavet af specialister inde for hvert emne, og er derfor brugbart informationer, som er hjælpende og lærende på samme tid. Alle der har en blog kan udgive vores tekster og på den måde bedre forklare deres emner som de skriver ved hjælp fra vores artikler.
Så for at opsummere lidt, så er det vigtigt at du laver det muligt for dine læsere der ejer en blog at de kan udgive disse brødkrummer at tekster på deres sider, så de hjælper dig frem med dine artikler og ikke fastlåser artiklerne.

Her er 3 gode råd med de bedste måder, du får link til din blog

Når du har udgivet en artikel på din blog

  1. Skaf læsere gennem Face book
  2. Skaf læsere gennem twitter
  3. Deltag i andre blog der giver mulighed for at link direkte til din side.

På følgene 3 måder får du flere læsere til din nye blog.
Har du ikke en blog så få en gratis her gratis blog.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Sådan får du det bedste ud af din blog

Find god musik