in

Demens dukker – Rubensbarn

Rubensbarn dukker – også kendt som Demens dukker

De søde Rubensbarn dukkekollektioner fra Sverige bliver fremstillet både til børn og voksne. Dukkerne er nemlig kendt for deres venlige ansigt og bløde krop.  Derfor  passer de perfekt  til børns dukkeleg – men også som demens dukker.

På demens afdelinger rundt i Danmark er Rubensbarn den mest brugte demens dukke der findes. Som demens dukke egner Rubensbarn sig særlig godt. desusden er den et godt køb til prisen.

Det er øjnene der giver effekten i Rubens dukker

Når der vælges en dukke om det er til børn eller til ældre der er demente, så er det øjnene der ses efter, Rubensbarn her en speciel evne til at fange de gamle da deres øjne går i dybden.

Du kan se et udvalg af dukker herunder som bruges af børn og voksne fra Emmasverden.dk

Navnet er Rubens Kids baby linnea   – hun har det karakteristiske  udtryk i øjnene , der gør  Rubens dukker til et populært valg blandt børn og voksne .

Rubens Kids Girl Cicci er deres anden nyeste fra stammen den er ikke bare nuttet, men utrolig sød med  opsat hår, håret er blødt som alle Rubens dukker, og igen nogle meget fangende øjne.

En anden ting der gør at Rubens baby dukker er gode som demens dukker –  er at deres numser er det tungeste punkt, det giver en mere naturlig løfte enhed af dukken, der samtidige med deres ansigt udtryk gør dukken unik.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

64 GB – er det ikke for meget til et USB?

Flotte nye figurer i rør – mytologiske, Lucky Luke og Prinsesse