in

Effektiv slankekur der virker

Skal du have en effektiv slankekur der virker så anbefaler vi at du faster, før du starter, for at give kroppen en god start på dens fornyet liv.

At faste kroppen 3 til 4 dage er ikke noget man bare kaster sig ud i, da det ikke er sundt, derfor kan vi ikke sige det nok, snak med din læge før du starter. En hurtig slankekur kan kun være effektiv og sund hvis du husker at træne.

Slankekur for unge, gratis slankekur der virker

En slankekur for unge, som er en gratis slankekur der virker er denne formular den bedste, det koster intet at reducere din indtagelse af mad, og motion behøver ikke at være fra træningslokaler, men vi anbefaler at det er fra naturens egne områder.

En slankekur for unge som virker er lige så vigtigt at de unge kontakter deres læge, da der mange gange er en grund for forøget vægt, unge skal huske deres udvikling proces stadig er i fuld gang og derfor er faste ikke bare noget man kaster sig ud i, da hormonerne reduceres.

Hvorfor kan du faste ? – Som slankekur

Det er gennem faste tiden at kroppen afskildre sig affaldsstofferne, den renser sig selv og samtidige taber du dig.

Du må ikke tro at du kan faste dig slang, men at faste forbedre du muligheden for at få bedre energier som du skal bruge gennem din træning og din kost omlægning.

En kostvejleder er altid et godt alternativ at starte med, men alle der mener de skal slanke sig skal kontakte deres læge, der findes mange metoder at slanke sig på, men det er ikke altid alt du starter op på den bedste.

Som sagt hvis du er i det mindste i tvivl, angående din vægt om du skal tabe dig ved at stoppe med at spise så anbefaler vi at du kontakter din læge, da det kan være farligt selv bare at kaste sig ud i sådanne her projekter.

Husk at du skal stadig have lidt at spise når du prøver di i kast med fasten, du starter ud med at spise lidt hverdag ca. 100 kalorier, gennem suppe eller te.

Du skal under hele forløbet de 3-4 dage drikke rigtigt med vand.

Grunden til at du skal kontakte din læge før dette, er fordi undervægtige eller folk der er gravide ikke må starte dette, og så kan lægen guide dig igennem alt.

Ved at faste får kroppen muligheden for at tage depoterne i brug, og det er sundt at lade kroppen klare fordøjelsen, det er bevist at når du faster så er det kun første dag der er den svære del, og der efterfølgende vender kroppen sig til det.


Slankekur – Træning og kost omlægning

For at tabe sig skal du motionere vi anbefaler du starter stille ud med træning af alle dele af kroppen hver 3 dag, på den måde får kroppen muligheden for at klare omdannelsen af træningen så du ikke ender med skader. Det er med til at give en hurtig slankekur gennem træningen og en slankekur kostplan.

En anden lige så vigtigt ting er at du husker når du skal slanke dig at du spiser korrekt, men hvad er korrekt spisning under et vægttabs program.

Det er meget nemt, hvis du tager alt slik, chips, fedtprodukter som fløde og smør, ja vi skriver smør 100% væk fra dine vaner så har du fjernet muligheden for vægt forøgelse merkant.

Men dette er ikke hele formularen kun, det er nemlig meget vigtig at din krop ikke kun under slanke kuren får en varieret kost, det er det hele livet, så er du meget kræsen, så har du et problem.

Du skal huske når du træner at du får energi, og denne energi må ikke komme gennem sukker fra sodavand mm.

Det er gennem føden den skal komme og en slankekur kostplan vil være alle tiders at tage i brug til denne opgave.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

2 Comments

  1. Jeg må sige at jeg er helt uenig i den del der drejer sig om at faste. 100 kalorier pr. dag er alt for lidt. Man bør indtage mindst 1.200 kalorier pr dag. Gør man ikke det, lukker kroppen ned, bruger energien på at holde de vitale funktioner i drift, hvilket betyder at muskler svækkes, og stofskiftet daler betragteligt.

  2. Der findes mange måder man kan tabe sig på en slankekur skal komme naturligt, det er vigtigt at man som du skriver tager sig tid til det og kontakter lægen hvis man bruger skarpe midler som faste eller piller.
    Jeg har selv tabt mig ved at omlægge min kost og starte stille ud med motion, jeg syntes det virkede for mig, og kender mange andre der klare det på deres måde, det er mere op til hvilken stil man er til, der er nemlig ingen udvej på en kur, der skal arbejdes for at det holder og for at man ikke falder tilbage på den gamle sti.

shakes og fidet

64 GB – er det ikke for meget til et USB?