in

Skal du have en god jul ?

Der er mange der nu tænker ja, det skal jeg da . Men hvad er en god jul ?

Er det en god jul, når du finder legetøj til børn, til billige priser?

Er det en god jul hvis familien er samlet ?

Eller er det en god jul, når du har penge på kontoen efter jul ?

Der er mange der ser forskelligt på julen og jeg er blandt dem der ser meget på alle disse ting, jeg ønsker at familien er samlet, og at mine og familien andre børn får alt de ønsker sig, men jeg ser det som lige så stor en post at julen ikke ødelægger os, at prisen på juleaften ikke er den økonomiske belastning, og at jeg med oprejst pande giver gaven uden at skulle græde mig i søvn over at jeg rent faktisk gav dem det de ønskede sig, da jeg ikke har råd til det.

At finde balancen og holde alle punkterne er en svær ting, især hvis ens børn kun ønsker sig mærke vare, store dyre ting og endda små dyre ting, som smykker.

Et godt råd er at snakke om julen hvis det er det økonomiske der vælter billedet hver jul, prøv at forklar familien at hyggen lidt ødelægges når i går hver til sit, og regninger ophober sig.

Find et beløb alle kan have gavn af, og stop med at give voksne gaver, nu er der mange der tænker hvorfor , det er jul, jeg skal også have gaver, ja det skal du, men skal de være på bekostning af dine børns gaver ?

Hvad syntes du er en god balance og har du gode råd i sådan en situation ?

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriver du barnets højde ned?

Ordsprog – Kom med de bedste ordsprog – Kærlighed og livet