in ,

En perfekt serie Le Toy Van

En flot sereie er Le Toy Van, men det er ikke bare legetøj, men en gennemtænkt produceret underholdning, men hvorfor det ?
Ja svaret er simpelt. Deres sammen er lavet af træ alt er udarbejdet til barnets fantasier, og deres flotte farver fortryller alle børn.

Men ikke nok med det de har lavet en serie der er egnet til drenge og til piger, tager vi drengene først, så er dette her en godt eksempel
læg et Slot legetæppe ud på gulvet og derefter placer du Le Toy Vans flotte 7 tårne borg, riddere og alt tilbehør er lavet i træ i denne flotte serie, lavet ud fra tanken at det skal passe sammen.
Og til pigerne har de lavet endnu mere, og her vil jeg vise nok det flotteste og ikke dyr endda noget der virkeligt samler pigerne.
placer Feland legemåtten på gulvet og sæt derefter deres fortryllende Feland tårn op, figurer og tilbehør er alt sammen også lavet i træ.
Alt kan købes online, og fås nu med 10% på alle varerne der kommer i kurven, hvis du tilmelder dig deres Nyhedsbrev på Hverdag og familie, og noget nyt har Emmasverden blog lavet det muligt at få lidt mere en bare et svar igen når du skriver på deres blog, du kan teste det på deres legetøjsblog.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Spil world of warcraft gratis til level 20

Oksespidsbryst og kartoffelmos med rodfrugter