Er du som en boomerang?

Del Med Venner
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Er dit humør meget svingende, er du fx. glad det ene øjeblik og ked af det det næste øjeblik, så har du måske brug for et opkvikkende naturprodukt samt en samtale om kost og motion.

Det er naturligvis vigtigt, at hvis du går til behandling hos din egen læge, at du fortsætter denne behandling. Naturproduktet og samtalen om kost og motion skal alene ses supplerende.

Jeg har dog rigtig god erfaring med, at naturproduktet virker, og at humøret hurtigt bliver bedre. Det samme naturprodukt har jeg selv brugt i forbindelse med, at jeg nærmest ikke turde tage til min eksamen, da jeg var meget nervøs. Jeg mærkede ingen nervøsitet ved min eksamen. Jeg kom afsted, og jeg bestod.

Det kan dog ved humørsvingninger være vigtigt at dyrke motion, hvilket samtidigt kan være meget svært at tage sig sammen til, hvis man ligger hjemme under dynen og græder og allermest har lyst til at blive liggende der resten af livet.

Du kan derfor have rigtig god gavn af mit lille løbeprogram supplerende, som kun varer 5 minutter. Det er altid lettere at få hjælp til støtte 5 minutter end ½ time. Jeg ved, at nogle, der ikke har lyst til at gå udenfor hovedøren, har stor glæde af enten at løbe indenfor eller gå ud at løbe efter mørkets frembrud. Programmet er intervaltræning, og du starter kun med at løbe 15 sekunder af gangen eller sætte tempoet lidt op, så du får pulsen op.

Jeg tilbyder støttende coaching over mobilen, mens du dyrker motionen.

Hvis du vil have mit naturprodukt, som dækker til ca. 1 uges forbrug, så anbefaler jeg en hel specifik drik, som afhjælper humørsvingninger. Dertil calcium og D-vitamin, da mange, der holder sig meget indendøre ikke får nok sollys, og derfor lider af D-vitaminmangel. Om du gør dette, kan du få tjekket med en blodprøve hos din læge.

Derudover anbefaler jeg en vedligeholdelses drik, så du i alt har til en måneds forbrug.

De tre produkter samlet sælger jeg til en introduktions pris på kr. 699,00 inkl. moms og fragt.

Dertil kan du sammen med naturprodukterne bestille mit lille 5 minutters løbeprogram til en engangspris på kr. 1.000,00 inkl. moms + 699,00 inkl. moms, i alt kr. 1.699,00 inkl. moms.

Yderligere kan jeg tilbyde dig coaching før, under og efter løb i 4 uger hver gang, at en ny løbeuge starter, dvs. 4 x ½ time. Den samlede pris for dette inkl. løbeprogram og naturprodukter bliver i alt 2.699,00.

Ønsker du yderligere oplysninger om produkterne, eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på info@kaerlighedsjuristen.dk.

Marianne

Kost- og løbecoach

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Videre til værktøjslinje