in

Et vidunderligt aktivitetslegetøj til de mindre.

Infantino er klart en af vores helt store favoritter af legetøj til babyer og små børn.  Det er især firmaets grundide og valg af design som gør deres produkter særlige attraktive for børn og deres forældre.

infaInfantino står for et børnevenligt design, og grundideen er simpel – babyer og mødre er nemlig temmelig cool bare på deres helt egen måde. Det er denne ide der er grundlaget bag alle deres produkter.
Alle deres produkter er lavet til at tilskynde sjov leg og give motivation til opdagelse for baby, hvor fokus er lagt på at behage og udvikle babyer. Infantino udvikler produkter hvor vægten er lagt på leg og udvikling gennem sanserne. Alle deres produkter, er derfor udviklet med omtanke og udformet i en smart stil, fra top til tå, for at gøre børns udvikling til en leg og opdagelse af glæde.
Her har jeg valgt at fremhæve Infantinos flotte stabelringe, der aktivt underholder små børn og udvikler dem. Infantino stabelringe er et aktivitetslegetøj som stimulerer motoriske færdigheder på små babyer.

SPAR 50% på Infantino – OPHØRSUDSALG HOS EMMASVERDEN – BEGRÆNSET ANTAL TILBAGE

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Find den perfekte gave, med vores gaveideer

Zoobles – en verdern fyldt med Zoobles