in

Find den perfekte gave, med vores gaveideer

At finde den helt perfekte gaveide til børn kan være lidt af en udfordring – specielt for dem der ingen børn har. En invitation til en fødselsdag eller en barnedåb udløser ofte smil og glæde – for derefter det gyldne spørgsmål – Hvad skal vi købe? Og hvor meget må det koste? Ja selv gaveideer til juleaften kan være lidt af en udfordring. Netop som man har udvalgt en særlig god gave, tænker man pludselig –Er den god nok, kan den byttes, eller kan man få pengene retur?  Hvis man ikke har små børn, så kan det være svært at finde en gave, derfor oplever jeg også at mange børn får pengegaver, med den bemærkning, ’’så kan du selv købe noget du kan lide’ ’En fin tanke, men i min verden indgår de penge i et større samlet beløb, hvor barnet for sine egne penge køber noget til sig selv. Barnet har altså købt en gave til sig selv. Denne oplevelse har de fleste børn, når de selv har været ude at shoppe. Spørger man de børn hvem de har fået gaven af, vil svaret også være, ’’den har jeg købt for mine fødselsdagspenge’’

Mine børn får ikke lov til at ønske sig penge – hverken i fødselsdag eller til jul. Til gengæld kommer de med ønsker til gaveideer – mine børn kan med stort smil sige den her gave har jeg fået af mormor og morfar.

Et eksempel: Min pige samlede på smølfer og ønskede sig smølfer. Hver enkelt smølf hun har i dag, kan hun stadig huske præcist hvem, hun har fået den af. Frem for at hun havde købt smølfer for nogle fødselsdags penge – så havde hun jo selv købt dem.

Smølferne 2

Det er min erfaring at forældrene til barnet tit har mange forslag til gaveideer – endda har mange forældre på forhånd gjort sig tanker om, hvilket legetøj deres barn skal have. Derfor er det altid en god ide at spørge forældrene til råds. At få en gave bør være noget ganske særligt. Som barn fik jeg mange gaver, men de gaver jeg bedst husker – er dem jeg ikke forventede. Der skal være plads til overraskelser. Derfor står vi altid til hjælp med at finde den perfekte gave. Vi har mange gaveideer – endda gjort det nem, ved at opdele nogle kategorier der tilbyder dåbsgaver, gavekort, gaveideer efter beløb. Vi har også inddelt vores legetøj efter en vejledende alder så du nemt kan få inspiration til gaveideer til piger og drenge.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

2 Comments

  1. Hej – Sad og ledte efter gaveideer og faldt over din blog her, er den stadig aktiv? Har du en adresse hvor man eventuelt kan komme i kontakt med dig udover den tilhørende her

Når eventyr bliver virkelige

Et vidunderligt aktivitetslegetøj til de mindre.