in ,

Gardinbussen – Bestil et besøg

Gardinbussen – din vej til nye gardiner

Skal du have nye gardiner til hjemmet, kontoret eller i dit sommerhus  – så kan du bestille et besøg af  de populære gardinbusser. Her får du  adgang til et stort udvalg af flotte kvalitets gardiner – herunder rullegardiner og stofgardiner. Det er smart og nemt at bestille din egen Gardinbus, så får du  nemlig bedre mulighed for at  se hvilken form og  kvalitet, der passer til din bolig.  Du får med sikkerhed altid et flot resultat, fordi Gardinbussen kan hjælpe og rådgive dig i dine overvejelser. Få professionel rådgivning og vejledning hele vejen lige fra valg af farve til opmåling og  montering af gardiner.

 

Gardinbussen kommer hjem til dig

Få besøg af Gardinbussen fra Nodicplus – Gardinbussen kommer rundt i hele landet – også hjem til dig. Det er helt gratis at bestille gardinbussen. Det kan være svært at vælge mellem panelgardin, rullegardin eller flotte stofgardiner. Det er derfor en stor hjælp at få besøg af gardinbussen, så kan du se hvilken farve der bedst passer til dine rum og hjemmet øvrige indretning.

Med andre ord får du både gratis rådgivning og opmåling, du får også mulighed for at afprøve forskellige farvekombinationer og gardinløsninger direkte hjemme hos dig selv – inden du tager stilling til hvilken løsning der passer bedst til din bolig.

Bussen tilbyder stof prøver af alle deres gardin løsninger, perfekt for dig som elsker kvalitet og et smukt resultat, og som iøvrigt lægger vægt på boligens  indretning og design.

Så har du brug for nye gardiner, så bestil din gardinbus med det samme –  og få aftalt et besøg. Så kan du få lige præcis de gardiner du går og drømmer om, de gardiner der passer til dit hjem og din bolig stil.

Bestil hjemmebesøg af Gardinbussen her.

Få rabat ved bestilling af opmåling

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Legetøjsbilen – Emmasverden

Model drømme – bliv model