in

Den næste generation af legetøj

 

 

Som barn har jeg oplevet en udvikling i legetøjs industrien frem til nu, og den har været med blandet følelser, personligt har den givet mig muligheden for at udvikle vores sortiment af legetøj til børn så jeg den dag i dag kan være stolt over at vise det frem.

Emmasverden og legetøj til børn

Da jeg var barn fik vi massere af legetøj jeg har måske nok når jeg tænker over det været blandt de børn fra min årgang som blev meget forkælet.

Udviklingen har gennem tiden præcenteret os fra plastik industriens helvede af oplevelser for børn, ikke kun i farligt legetøj, men mest af alt i masseproduceret legetøj der bare ødelægger hurtigt og ingen gider gemme.

Det er tidsløs design

Når vi kigger på dengang udvikling af legetøjet og frem til nu, så er det stadig den jeg kalder for tidsløs design jeg hælder til. Det tidløse design giver en lyst til at gemme det til den næste generation og vi har selv meget af legetøjet vi gemmer til vores børnebørn, det skal lige siges at mine børn kun er 4 og 8 år, derfor er det tidløse legetøj også lavet så jeg kan gemme det i mange år frem.

Trælegetøj er perfekt til det, det er bare meget vigtigt når man køber legetøj til børn der er lavet i træ at man kigger på hvilke farvestoffer det indeholder, Emmasverden legetøj er malet med giftfri maling, det er udtagelser fra vores leverandører og deres producenter, alt legetøjet er EU godkend og testet for løse dele.

Grunden til at vi tager sikkerheden mere seriøs  end at sælge legetøj til mange mennesker samt finde specielt legetøj som ikke findes i alle andre butikker er fordi legetøj skal vises fra sin fineste side og det er vores børn fremtid vi tænker på.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Weeds og Poker med Matt Selsberg

iGuy iPad cover til dine børn