in ,

GSM Alarm –

GSM Alarm – hvorfor vælge GSM alarm?

Beskytte sin ejendom med alarmer er blevet meget populært – alene er salget af private alarmer steget med hele 70 %, når man sammenligner med sidste år. ( Kilde P4 Nyheder 18. jul. 2013)

Det er især frygten for indbrud og hjemmerøveri, der har udløst den store efterspørgelse på alarmer til hjemmet. Danmark har også et stort antal af indbrud pr. indbyggere – faktisk forholder det sig sådan, at antallet af indbrud i Danmark er fem gange højere end for eksempel Tyskland. (Kilde P4 Nyheder 18. jul. 2013)

Det er navnlig GSM Alarmen der er blevet populær at få installeret i sit hjem eller sommerhus.
Den helt store fordel ved at vælge en GSM Alarm i forhold til de lidt dyrere pakkeløsninger, hvor alarmen er tilknyttet en vagtservice er, at du undgår helt månedlige abonnement – udgifter, samt betale for vagt – udrykninger. Når GSM-alarmen aktiveres ved et indbrud, ringer den til dig og dine kontaktpersoner eller sender en SMS. Det er dig der bestemmer dine kontaktpersoner – det anbefales at vælge kontaktpersoner fra lokalområdet. Naboer repræsenterer et effektivt værn mod indbrud, når de oprettes som kontaktpersoner, da de har en væsentlig hurtigere responstid end familiemedlemmer, der ikke bor i lokalområdet. Naboer kan hjælpe i tilfælde af indbrud meget hurtigere end en vagt fra en vagtcentral, ved at alarmere politiet kort tid efter alarmen er aktiveret. Der er altså stor chance for at indbrudstyven bliver taget på fersk gering.
En GSM alarm er også en sikker og stabil løsning, fordi den er trådløs. Indbrudstyven kan fx ikke klippe ledninger over, og derved deaktivere alarmen. GSM alarmen er derfor et godt valg – både i forhold til det sikkerhedsmæssige og økonomiske.
Ønsker du en øget tryghed i dit hjem, så vælg en GSM alarm, hvor du selv har valgt dine kontaktpersoner – personer som står dig nær og altid vil hjælpe dig, når du har brug for det.
Find din GSM alarm Her.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Få rabat på køb af Legetøj

Work Bitch – Britney Spears