in

Husk manden i dit liv

Det ville være rart at få gaver hverdag, men glæden falder lidt af hvis dette var tilfældet, vi forventer mere og mere af hinanden hvis det skulle ske at vi fik gaver konstant.  

Shop amok

Der er en djævle løs i mig når der er udsalg det er ingen hemmelighed, jeg opfører mig faktisk som et lille barn der er spæret inde i en slik butik.  Der er flere og flere tilbud end nogen siden før og det er næsten uoverskueligt at finde hvilke tilbud der passer mig. Men jeg holder mig seriøst ikke tilbage når tilbuddene rammer vores postkasse, eller e-mail. Jeg abonnere på alle nyhedsbreve jeg kan få fingrene i, da jeg ved at tilbuddene er ekstra nedsat til kunderne der abonnere.

Men hvad skal vi snart købe

Alt er ikke nedsat, de nyeste vare er langsomt ved at nå hylderne så udvalget af vintertøjet er ved at slippe op, men jeg har lige været ude og investere i en ny sweaters, og kulden tvinger mig til at gå i den her for tiden, selvom at de siger at vintrene er ved at stoppe, tror jeg næppe at dette er tilfældet, og så er der jo også mulighed for at pakke tøjet væk til næste vinter, og der er seriøst meget at spare på tøjet nu. Men det er tydeligt at dametøjet er mere nedsat end mandetøjet.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Nye puslespil til børn

Fætter BR – BR klub medlem rabatter spar 20% i BR