in ,

Iphone 4s Så er fremtiden sikret.

Du kender den måske allerede og du har måske allerede en Iphone 4s, men bruger du også alle de fordele Iphone 4s har ?

Her er et lille udpluk hvad Iphone 4s kan tilbyde dig.

iphone 4s med Dual core A5 processor.

iPhone 4S er udstyret med en A5 processoren som egner sig til den spille glade, den behandler grafik op til til 7 gange hurtigere end tidligere hvilket gør den super stærk og en gave for alle os der elsker spil.

8 Megapixel mobil kamera

Hvorfor købe et kamera snart, med iPhone 4S er alt perfekt, den har selvfølgelig et kamera, med hele 8 megapixel hvilket er  60 % flere pixel end det tidligere kamera på iPhone 4. En merkant ændring der kan ses, og opleves igen og igen med super skarpe billeder.

HD Videooptagelse

Lidt geek ekstra udstyr er at den kan optag med 1080p HD video, med 30 billeder pr. sekund, ved seriøst ikke hvad det er og hvordan det påvirker noget, med den har en skabere farver puttet ind i denne lille iphone 4s utroligt dejligt.

iCloud en samlet løsning til alle dine ting

Hvad er iCloud , det er en enhed der vises den musik, du køber i iTunes, automatisk på alle dine enheder, en super enhed. Få styr på din musiksamling med iCloud.

Der er meget mere iphone 4s rummer, og prisen for sådan en lækker enhed, er kun ca 5000kr, har du allerede en iphone 4s ? og lever den op til prisen.

Du kan få meget i dag for 5000kr, med når vi skal være fine konstant så er denne iphone 4s simpelthen pengene værd, syntes du ik’ ?

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

2 Comments

  1. iPhone 4s er for fed og ja en telefon du kan have længe fremover. men der kommer snart en iPhone 5 og så er 4s ikke det hotteste mere.

Vi finder og i så meget

Fire nyheder fra Rubensbarn til din samling