in

Italien er modens hjemland

De fleste ved godt, at Italien er det land i verden, hvor flest mode firmaer udspringer fra. Alle de største mærker og brands er typisk italienske, eller også har de forbindelser til Italien. Men hvorfor er det sådan? Har du nogensinde tænkt på det?

Flere undersøgelser indenfor emnet, når frem til samme konklusion. Det er kulturen og livsstilen i Italien, som er unik, og som tiltaler mange mennesker i resten af verden. Kulturen i Italien har stor fokus på beklædning, hvilket vil sige, at man går godt klædt, da det er et signal om, at man har styr på livet, og det går godt. Derudover viser ens tøjstil, om man har god eller dårlig smag. Det samme gælder indretningen i ens hjem.

Den italiensk stil er meget minimalisktisk, hvilket vil sige, at man fjerner alt det unødvendige fra et produkt, og har det i sin stilrene form. Dette gælder både møbler, tøj, accessories, solbriller, indretnings ting osv. Jo mere simpelt des bedre. Og sådan er italiensk stil bare, hvilket den har været i flere århundrede.

Hvorfor så mange mennesker udenfor Italien elsker deres design er svært at svare på, men en af grundene er helt sikkert det stilrene, som giver nogle unikke og anderledes designs. Et godt eksempel er italienske møbler. De er så rene i linjerne, at det overrasker de fleste. Og på grund af de simple rene design snit, så får man et produkt, som passer ind i de fleste sammenhænge, men som også ser ekstremt eksklusivt ud. Og det tiltaler helt sikkert mange!

Samler man alle disse ting i en balje, så er det lidt logisk, at Italien er et mode metropol, hvor moden lever på gadeplan, og hvor nye trends skabes. Dette sørger de mange store modehuse i hvertfald for, da de gennem deres positioner, har en kæmpe magt i mode verdenen.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Udviklingen i The sims , The sims 2 og The sims 3 – Snydekoder

Send senest julepakken den 20 dec.