in

Julen 2011 er dine børns tid

Julen er for dørene og det er på tide at tænke på gaver, børn skal have gode gaver og i år skal der ikke spares, eller skal der ?

Når mine børn skal have julegaver så ser jeg ikke kun på prisen, men også på kvaliteten i legetøjet, det er meget vigtigt at mine børn ikke har legetøj der er fyld med farlige kemikalier, men det er også vigtigt at legetøjet er bæredygtigt og derfor ikke går i stykker, jeg ser det som en vigtigt ting at mine børnebørn også engang kan lege med det legetøj som vi køber til vores børn, eller at legetøjet kan sælges igen efter brug.

Men hvad syntes du, er det vigtigt at dine børn har bæredygtigt legetøj, eller er det mere vigtigt at legetøjet ikke koster for meget, da det bare kan smides ud ?

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Pas på uægte varer

Find en god net butik