in ,

Kampsportudstyr – MMA

Kampsport – Mixed Martial Arts – kampsportudstyr

Hvis du træner kampsport, har du helt sikkert hørt om Mixed Martial Arts (MMA) – Hvis ikke, så er MMA blevet en meget populær kampsport, der tager udgangspunkt i kampsportsteknikker fra andre kampsportsarter. Det er også derfor denne kampsport har fået sit navn, som meget rammende beskriver filosofien bag MMA, nemlig en forholdsvis fri kamp, hvor deltagerne må bruge forskellige teknikker fra andre former for kampsport.

Selv om MMA oprindeligt stammer fra en grundide om den frie kamp, så er der udviklet bestemte regelsæt indenfor denne form for kampsport, som er med til at sikre deltagerne. Det kræver at træne mange forskellige teknikker for at kunne deltage i organiseret MMA – kampe. Desuden håndhæves deltagernes sikkerhed gennem lægetjek. De fleste MMA – sportskampe foregår i det, der kaldes for et bur. Et bur er ligeledes med til at skabe større sikkerhed for deltagerne, idet man som deltager ikke har risiko for at falde ud gennem tovene.

MMA henter sin inspiration fra fx brydning, judo, ju-iitsu, karate, boksning og kickboksning. Mixed Martial Arts er blevet en meget eftertragtet kampsport. Faktisk tiltrækker denne form for kampsport et stort publikum og der afholdes op til flere store events især i USA.

Køb dit kampudstyr online

Der findes mange MMA klubber i hele Danmark, så der findes helt sikkert også en lige i nærheden af dig, hvor du kan træne Mixed Martial Arts kampsport. Træner du allerede Mixed Martial Arts kan du hos www.mmashop.dk finde lækkert udstyr til din næste kamp. Her kan du også finde gode tilbud og sejt tilbehør i form af tasker, dragter og trænings udstyr.  MMAshop.dk er en online shop med fokus på kvalitets udstyr til kampsport. MMAshop.dk tilbyder over 40 kendte og populære brands indenfor kampspot og tilbehør. Her findes et stort udvalg af kampudstyr både til dig der allerede træner kampsport eller til dig, der skal til at træne kampsport for første gang.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Metallica kommer til Roskilde Festival

Sjove dyr video