Online konkurrence – Gratis konkurrence Vind nu

Del Med Venner
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Når du skal deltage i en konkurrence, få nogle gode råd her.

Online konkurrence

Om det er en online konkurrence eller bare en gratis konkurrence kommer ud på et, du gør en ting og får chancen for at vinde, problemet er bare at hver gang jeg deltager i en konkurrence så ender det med at jeg bliver spam mailet uden ende, selv når jeg har afmeldt mig deres ydelser. De efterfølgende konkurrence mails jeg får starter ud med du og kun en mere har nu chancen så skriver de min adresse og den anden adresse eller mail, og så skal man så tro at man har en chance i konkurrencen, men 1 de må ikke sende din mail ud, og den de skriver om siger de er blandt en af de heldige men findes ikke, det er kun  snyd, snyd og atter snyd.

Vind i konkurrence

Men tro det eller lad være jeg har vundet en gang, en Moulinex som koster ca. 300 til 500kr i butikkerne, så det er ok.

Et godt råd til alle der vil deltage i en konkurrence

Før du tilmelder dig en konkurrence, skal du gøre følgene, lav en ny mail adresse, kun til de konkurrencer, så du ikke bliver over spammet på din daværende mail adresse. men hvor ville jeg ønske at jeg havde gjort følgene før jeg havde tilmeldt mig alle de konkurrencer jeg deltager i, eller jeg tror jeg deltager i.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Videre til værktøjslinje