Tom Contributor

aktiv 12 timer, 40 minutter siden
Years Of MembershipPoll MakerList MakerMeme MakerKlik linkContent AuthorPoll MakerContent AuthorEmoji AddictEmoji AddictVideo MakerVideo Maker
Rank: Contributor
aktiv 12 timer, 40 minutter siden

Hvordan Laver jeg en Quiz ?

Du har garanteret taget en del af vores quiz og tænkt hvordan laver jeg en selv ?

Det er faktisk super nemt, og sjovt. Læs hvordan eller gider du ikke det, så se video hvordan vi opsætter en Trivial Quiz

Lav en Quiz selv guide

  1. Først skal du oprette en konto (det er 100% gratis) med denne konto udgiver du dine quiz på familiechat.dk og får derigennem point for hver quiz du laver.
  2. Når din profil er oprettet, skal du login - Så login nu.
  3. Tryk på Lav en quiz
  4. Her skal du så vælge (det store valg) hvilken quiz "stil" du vil lave, er det en Hot or Not, Trivial quiz, Personlig quiz eller noget helt andet kommer alt sammen an på hvad du har i tankerne med denne quiz. (Prøv dig frem)
  5. Når du laver en quiz skal du måske bruge billeder som svar eller i slutningen af din quiz - her anbefaler vi Gratis billeder som vi har skrevet om, da de jo er gratis at benytte (det er noget med regler)
  6. Når den er lavet "udgives den" Vi skal bare lige godkende den, så den ikke indeholder materiale der er stødende, og ikke passende på en familie hjemmeside, bare regler igen.
  7. Nu hvor den er udgivet fra dig, og godkendt fra vores side, så kan du spille den. Vi bestræber os på at gennemgå alle quiz så hurtigt som muligt. (obs: under din profil, kan du se din quiz, og "edit" på den så den bliver endnu bedre)

Husk det er 100% gratis - Og du får point, så prøv det og se om du bliver nr.1 på badges

 


Beyond Good and Evil 2 – Nu udkommer den

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=EAYN08YoaV8

Det er lige om hjørnet til at Beyond Good and Evil 2 udkommer på Pc, PS4 og Xbox  One

Men er du som jeg så spændt på at spille dette spil, kan jeg anbefale at du tilmelder dig med det samme deres udvikling team, på den måde får du muligheden for at være med til at se spillet før det udkommer, og teste om det er noget for dig.

Se mere om tilmelding af Beyond Good and Evil 2 test - Eller vent til den udkommer d.28/9 -2018

Er du interesseret i spil ? og har du set en film på youtube så udgiv den her, det er nu muligt gennem tilføj quiz