in

Miley – nye stil

Miley Cyrus gæsteoptræder i den kendte komedieserie “Two and a Half Men sæson 10. Miley har vakt opsigt tidligere på grund af vægttab og skandale billeder lagt ud på nettet. Senest er det dog hendes frisure og twitter profil, der tiltrækker opmærksomhed i medierne. Hun har skabt mange overskrifter da hun blev klippet korthåret og farvet platin blond – tilsyneladende til fordel for kræftramte børn.

 

 

Krise – eller opgør med Hannah Montana image?

Miley Cyrus startede med at gøre sit lange hår lidt lysere, så blev det klippet kortere, herefter blev hun klippet helt korthåret med barberet sider. Til sidst valgte hun at blive klippet endnu kortere. 

Miley lægger nærmest dagligt nye billeder ud af sig selv på sin twitter profil, og her overraskede hun også sine fans, da hun valgte at dele et billede af sig selv kort før hun blev klippet og igen med det nye korte look. Fans af – Hannah Montana  – stilen– er bestem ikke glade for hendes nye  korte hår –  og har på flere sociale mødesteder givet deres mening til kende.

Miley afviser kritikken og skriver til sine mange fans på det sociale netværk twitter, at hun aldrig har følt sig mere som sig selv i hele hendes liv – et tydeligt opgør med hendes kendte Disney images. Frisør og hairstylisten Chris McMillan – er manden bag Mileys nye trendy hår.

 

Flere medier hævder at Miley Cyrus er i krise og på vej mod afgrunden. De peger på hendes vægttab, den nye hårstil og krise i kærlighedsliv. Hertil sammenlignes hun med den skandale ramte Britney Spears, der chokeret alle ved at barber sig skaldet midt i en livskrise.

Mange fans støtter op om denne bekymring og mener at den tidligere Disney stjerne har brug for hjælp. Der rygtes endda at hendes twitter profil og nye hårstil er et udtryk for at hun skulle være på stoffer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hverdag og Familie synes hendes nye stil klæder hende og understreger det faktum at Miley er blevet voksen og har lagt det kendte lille – pige – stil bag sig. Tjek hendes look her og fortæl os – hvad du synes om hendes nye stil?

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Bedst i test frugt- og nøddestang

Marc Jacobs coca-cola light design