in , ,

Min baby app

Min baby app

’’ Min baby’’ – er den perfekte apps til dig, der skal være forældre for første gang. Mange spørgsmål melder sig både som gravid – men især i barsel perioden. Undersøgelser viser at de fleste nybagte mødre især henvender sig til familiemedlemmer eller veninder, når spørgsmål om graviditet og amning opstår. Her får du mulighed for på en let og overskuelig måde at finde oplysninger om det første år med din baby. Du kan selv styrer mængden af information. ’’Min baby app kommer med korte præcise svar – ønsker du stof til fordybelse, så tilbyder den relevant information. Med ”Min baby” app får du en digital ”sundhedsplejerske” i lommeformat.

Fagfolk bag app´en

Min baby app er udviklet af Komiteen for Sundhedsoplysning, og alle informationer og oplysninger er godkendte af sundhedsplejersker og jordemødre. Formålet er imødekommet de nye forældre som i forvejen er forbruger af de digitale løsninger – gøre det nemt at få svar på spørgsmål om amning, bleskift, sygdom, sikkerhed,babys pleje og udvikling samt forslag til udviklende lege og legetøj.

En digital Babybog

App´en hjælper også med at lave dagbog over højdepunkterne – og du kan tage billeder – på den måde er det let for alle at følge med i babys daglige aktiviteter. Den digitale babybog linker nemlig til Facebook – det er derfor let at blive holdt opdateret med babys milepæle. Alle højdepunkterne kan printes ud i et flot og enkelt layout. En babysitter kan også opdatere via app´en – på den måde kan man som forældre følge lidt med i babys hverdag, når man selv er ude. Min baby app er også udviklet til at afspille søvndyssende lyd for det urolige barn. Og er udtænkt til at berolige kolik-børn.

Min baby er den første app udviklet på dansk – men inspirationen er hentet fra apps udviklet i andre lande, hvor digitale babykalender og sundhedsplejersker længe har været populære apps. Tilsvarende som sine inspirationskilder virker app´en sådan, at den tilpasser sig automatisk dit barns alder, køn og udvikling. Som ekstra bonus minder den dig om tid til vaccinationer og vitamintilskud. Min baby app er også udviklet til at vise dig vej til nærmest ammested, pusleplads og legestue.

Min baby kan købes i App Store og Google Play til 18 DKR

 

Udenlandske apps med samme funktioner kan hentes gratis på Google Play  – Søg på My baby apps

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Dishonored

Katten lufter hunden