Min søsters børn alene hjemme

Del Med Venner
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

I min søsters børn alene hjemme er en ny film med nye børn, skuespillerne kan ikke fortsætte med at spille børn, derfor er der nye børn næsten hver gang, men nogle gamle skuespillere er med i filmen. Peter Mygind er tilbage i hovedrollen som Onkel Erik der skal passe de dejlige børn.

Min søsters børn alene hjemme er ikke lige så sjov syntes jeg som de forgående film, men en ok underholdne film, selvom at den ikke har fået så mange stjerner af andre anmeldere, syntes jeg stadigt at den sagtens kan ses med familien.

 

Du kan se traileren af Min søsters børn alene hjemme herunder.

Har du set Min søsters børn alene hjemme, og hvad syntes du om den?

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Videre til værktøjslinje