in

Når eventyr bliver virkelige

”I den store sal sad kongen og dronningen med hele hoffet, men alle sov de, og der var så stille, at han kunne høre sit eget åndedræt. Til sidst kom han op i tårnet, hvor Tornerose lå og sov. Hun var så dejlig, at han måtte bøje sig ned og kysse hende, og i samme nu slog hun øjnene op.” citat fra Tonerose

minifigurer-i-ror-prinsesse

Historien om Tonerose kender de fleste børn. Et rigtigt eventyr med ridder, konger, prinsesser og et eventyrslot eller en ridderborg. Men også en historie med kendte eventyr roller som helte og skurke rollen. Mine børn elsker at få læst historier højt, det er min erfaring at børn ret tidligt genkender eventyrs magiske univers, deres roller med den smukke prinsesse kontra den onde heks eller stedmor. Især genkender de ret hurtigt historiens slutning – og de levede lykkeligt til deres dages ende. Dette eventyrs univers genskaber mine børn i deres leg. Især her bruger de legetøj som findes i disse fortællinger, som figur der passer perfekt til et slot eller en ridderborg. Mine børn elsker at lege med eventyrsfigur og hele dette univers. De forestiller sig let, hvordan heksen holder prinsessen til fange i et af de mange tårne i slottet eller deres ridderborg. Så må prinsen finde vej gennem de mange indgange – i det fjerne kan han høre prinsessens skrig i det højeste tårn. Herhjemme er også farlige drager et populært valgt, når deres ridderborg bliver angrebet. Mine børn bruger ofte sætninger fra de historier de kender for at gøre deres leg mere ’virkelig’.

Hvilken ridderborg eller slot skal jeg vælge?

Vælg altid et eventyrs slot eller en ridderborg af god kvalitet og udført i træ, som er et holdbart materiale. Vælg gerne en stor størrelse, så de små barnehænder nemt kan komme ind i de forskellige gange og tårne med deres figurer. Til den helt rigtige ridderdrøm anbefaler vi vores ridderborg fra Le Toy Van med hele 7 tårne. Til den perfekte gaveide kan jeg varmt anbefale vores eventyrsfigurer, der alle er håndmalet med mange lækker detaljer. Til prinsesseglade piger kan vi tilbyde vores skønne Felandstårn også fra Le Toy Van.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Baby dukker – Babylegetøj

Find den perfekte gave, med vores gaveideer