in

Når gaverne skal regne over vores børn

Jeg har det med at overdrive overskrifterne siges det, men vores børn skal sku drukne i gaver i år, alt er sat ned og havde jeg en million kroner så brændte jeg dem glædeligt af på legetøj og andet godt til mine piger. Når butikkerne bare fortsætter med at sætte varerne ned fortsætter vi med at købe, det kan godt være at priserne presses i bund med vi nyder det, selvom at vi også ved at butikkerne tvinges i knæ da finanskrisen presser alle priserne i bund.

Tag på udsalg i Ringsted

Jeg har lige været på indkøb i out let området i Ringsted og WOW der er udsalg at komme efter, klart et sted der skal udforskes mere de næste par indkøbs tider, ikke alene er out let nedsat fra starten, men da udsalget startede vare humøret højre. Det er ikke sort af mennesker, og det mærkes på indtægten i butikkerne, jeg personligt nyder godt af butikkernes udsalg, og jeg har da ikke kun købt nyt til pigerne, men også enormt meget til konen. Dametøjet er billigere end mandetøjet.  Så kig forbi Ringsted out let butikker og nyd tilbuddene mens de stadig er på hylderne.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Lav en madplan som kan bruges og spar penge hver uge

Verdens bedste pandekage opskrift