in

Når leg bliver alvor

Børn elsker at lege og de skal have lov til det så længe som muligt, taget fra eventyret om Peter Pan så er gaven i at lege evigt den gave kun et barn kan have og det er Peter Pan.  Børn skal blive voksne og det er ikke rart, men en kendsgerning for os forældre, vi skal huske hvordan vi selv var og hvor hurtigt vi nu engang ønskede at blive voksne. Så lad dine børn lege med deres dukkevogn i mange år selvom at, den nu engang appellere til de mindste år i barnets alder. Her er nogle gode råd til at holde legen så længe det nu vare, husk at du sagtens kan være med i legene.

  1. Små børn skal stimuleres i legen indlæring gennem legen er en bonus du kan tage i brug lad dine børn lege med legetøj der er lærende, men husk at det skal være en leg ikke en undervisning i at blive hurtig voksen.
  2. Som sagt så er en god ting at du er med i legen, ikke kun inde men også når i er ude, mange har et enorm overskud til at lege med deres børn især når deres børn har fødselsdag, om dette skyldes deres skyldfølelse over aldrig at lege med deres børn, ved jeg personligt ikke, brug hellere tid med dine børn i hverdagen og få mere glæde sammen med dem, og lad dem så lege med kammeraterne når de er der.
  3. At motivere sine børn til rolleleg, eller andre aktive lege er en god ting, og du kan sagtens være med uden at være den dine børn flover sig over, men hold det nu i et niveau hvor du kan være dig selv bekendt.

Det er ikke et tabu at dine børn bliver voksne med at holde dem i skak i hele livet gør at de aldrig bliver ordentligt voksne og det er ikke en god ting, lad leg være leg og husk at du selv engang var barn og det med at blive voksen er normalt, og at det kun er  Peter Pan der aldrig bliver voksen.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Find din bedemand på internettet

Skal bedsteforældrene have lov til at bestemme