Oksehaler i gryde

Del Med Venner
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Så laver vi en nem ret, en ret som tager næsten ingen tid at forberede, men 3½ time at lave. Oksehaler i gryde med gulerødder og kartofler, opskriften til oksehaler i gryde er så alle kan lave den.

Ingredienser til 4 Pers.

Kartofler 1½kg

Oksehaler 1kg

½kg gulerødder

3-4 laurbærblade

Oksehalerne skal koge i gryden i 3 til 3½ time, fjern skum fra kødet løbene, og lav en dejlig brun sovs til oksehalerne ud af vandet fra oksehalerne server med kartofler og grønt. Kartofler koges i samme gryde for at gøre det nemmere, og de skal ned sammen med kødet de sidste 45 min, gulerødderne skal i gryden de sidste 10 til 15 min.

Opskrift på oksehaler i gryde er kogt med laurbærblade så smagen i kødet får et lille pift.

 

Oksehale suppe

Lav retten om til oksehale suppe. 

Du kan nemt lave denne ret så du får den som oksehale suppe det kræver bare at du tilsætter flere grøntsager i gryden og sørger for at der er vand nok i gryden når de tilsættes, en god ting er at lade retten koge med laurbærblade og lidt grønt hele tiden, så det sætter smag i kødet. For at få sprøde grøntsager tilsættes grønt først i de sidste 45 minutter af kogetiden.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Videre til værktøjslinje