in

Påske gemmer på hygge, dukker og massere af slik

Som barn var der ikke meget påske sjov, mine forældre kom langsomt med i festen hvor de nu har overdrevet selveste påske pynten en hel del, ikke alene minder deres hjem om Oluf sand hjem bare uden nisser men med kyllinger og andre grimme påske harer rundt omkring i huset. Nej de har virkeligt flottet sig her de sidste par år, men sådan har det ikke altid været.

Børn får gaver til påske

Som barn fik vi et æg i chokolade, og sad utallige timer og male på æg vi selv pustede, og så var den påske sjov slut, hurtigt og uden kvaler, men nu er det en helt anden lyd, herhjemme laver vi det store hare skatte kort hver år, og så har haren lagt små gaver, eller nærmere en gave regn af små dukker, chokolade æg, legetøj og massere af vingummi bamser, over det hele i haven, og så går vores børn bare amok, det tager ca. 30 – 40 minutter hvor de løber rundt og samler sammen som gale, og vi krydser af på listen over hvor gaverne er gemt så alle gaverne bliver fundet. Kan kun anbefales.

Vi fejre påske forskelligt

Den kristne fejrer Kristi opstandelse her i påske. Men ikke os, det eneste det står på er total forkælelse af vores børn. Butikkerne udnytter disse tider, og vi nyder det. Gaver til børn og specielt slik tilbud bliver der kastet af fra de forskellige butikker, så bliver det ikke bedre.

Hvordan fejrer du påske ?

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Wrath of the Titans

TED