in ,

Privat alarm – Er dit hjem tyverisikret?

Er dit hjem trygt?

De fleste vil hurtigt kunne svare ja til dette spørgsmål, men ved nærmere eftertanke, så er det ikke helt sikkert at alle har et hjem, hvor man kan være helt tryg – fri for ubudne gæster.

At låse sin dør og sørge for at vinduer og andre indgange er afløst er ikke ensbetydende med at dit hjem er beskyttet mod indbrud. Desværre oplever vi et stigende antal indbrud og endda også indbrud der udvikler sig til overfald i hjemmet. Det alene sætter spørgsmålstegn ved vores sikkerhed i hjemmet. Derfor har mange også valgt at installere en privat alarm i hjemmet, der både kan indstilles til at kontakte dig eller andre kontakt personer, som du selv vælger. Det giver dig en tryghed at vide, at i tilfælde af at din privat alarm aktiveres, så gives der automatisk besked til dine kontakter personer. Mange vælger naboer eller andre personer som bor i lokalområdet, så reaktionstiden er forholdsvis kort ved alarm.

[aio_button align=”none” animation=”bounce” color=”blue” size=”medium” icon=”shopping-cart” text=”Køb Privat Alarm her” url=”http://www.miraca.dk”]

Privat alarm

Desuden har det også den fordel at du får besked om alarm, når du ikke er hjemme. Det gør at du kan reagere hurtigt og kontakte politi i tilfælde af indbrud. Frem for at komme hjem efter en ferie og opleve at der har været indbrud i hjemmet. Mange vælger af den grund også at installere en privat alarm i deres sommerhus, som periodevis står helt tomt. Desværre forholder det sig tit således, at mange først får installeret en alarm efter de har været udsat for indbrud i deres hjem.
Hos Miraca.dk kan du få en privat alarm helt efter dit eget behov – og selvfølgelig uden abonnement – den eneste ekstra udgift er til et SIM-kort, som alarmen skal bruge til at kontakte dine kontakt personer og dig selv.

Vær altid på forkant med tyven, og gør dit hjem til et trygt hjem.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Temafester med kostumer …

Rekruttering – Skal din virksomhed ansætte en ny medarbejder?