in

Proteiner – Proteinpulver…

Styrketræner du – eller dyrker du meget sport?

Så skal du måske begynde at tænke over din proteinindtagelse. Proteiner indtages gennem din kost – og træner du hårdt, kan det være du ikke får nok proteiner. Uden proteiner kan du ikke opbygge og vedligeholde din muskelmasse.

Kroppen opbygges af de proteiner du indtager i løbet af dagen. Din krop oplagrer ikke proteiner på samme måde som den gør med fx fedt og kulhydrater. Derfor tæller det ikke i protein ”regnskabet” hvis du indtager en stor mængde proteiner et kæmpe måltid. Du kan dække dit proteinbehov ved at supplere en sund kost med en proteinpulver af en god kvalitet.

Protein er allerede en centralt del af kosten hos mennesker, der ønsker at tabe sig eller dyrker hård træning som styrketræning. Det er fordi når du bruger dine muskler meget mere, bliver dine proteindepoter hurtigere opbrugte.

Har du brug for Proteinpulver?

Det har du – hvis du kan sige ja til følgende:

Din livstil gør at du ikke følger de anbefalede kostråd – eller du er vegetarer.
Du har et større protein behov, fordi du er på diæt eller træner hårdt.

Du kan nemt få dækket dit proteinbehov ved at købe proteinpulver og tage som kosttilskud. Proteinpulver er en nem måde, hvor du kan få tilført nogle ekstra proteiner.

Hvis du er i tvivl om du får nok proteiner, kan du skrive ned hvad du spiser på en helt almindelig dag for at sammenligne det med dit faktiske proteinbehov. Proteinpulver findes i mange forskellige smags varianter.

Et af de protein produkter, vi kan anbefale er whey protein også kaldet valle protein. GYMbutikken tilbyder et stort udvalg af proteinpulver til brug før og efter træning. Deres produkter er 100% rent kvalitets valleprotein, som er velsmagende og let opløselig. Her kan blandt andet fremhæves Bla Whey proteinpulver fra produktserien Proelite Nutrition, som er deres  eget danske varemærke. nutrition. Det anbefales at begynde med at tage en proteinshake som et lille mellemmåltid.

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

HDMI kabler…

Hvilken vægmaling skal du bruge Glans 5 eller 10