in

Sådan får du det bedste ud af din blog

Som udgangspunkt er det vigtigt at du ikke kun læser denne overskrift læs hele artiklen.

Og link til siden er tilladt da dette er gratis informationer alle bør vide. ( Brug dette link : Sådan får du det bedste ud af din blog )
Det er vigtigt at når du laver en artikel at selveste overskriften er noget der skaffer dine læsere, det er gennem dine overskrifter at de finder dig på Google, og det er meget vigtigt at det er en fangene overskrift der skrives hver gang.
Når du arbejder i teksten så er det de første 30 ord der er vigtige og de sidste 30 ord, du skal ikke skrive direkte til søgemaskinerne, men det er vigtigt at du skriver til læserne, og en god ide på et eksempel kan være følgende.
Titel : De bedste måder, du får link til din blog
Tekst: Har du en blog ? så læs videre det er nu du lære alle de bedste tips til hvordan du kommer hurtigst i gang med at få link til din blog.
Det er denne titel og tekst som Google ser, og det er med den du får læserne ind på din side.

Når der laves linkbuilding så er det ikke dumt at det er dine læsere der laver det for dig, og kommer du op med noget brugbart som alle dine læsere kan bruge så bruger de det selv i deres blog indlæs, og ønsker du også at de bruger denne metode så skriv det.
Det ser ikke så svært ud, men at komme op med selveste blog fylden budte ikke være det der tog så meget tid igen, det er altid en god ide at skrive om emner du ved noget om, ikke emner der kun giver trafikken, da den hurtigere forsvinder når du intet brugbart skriver.
Med titlen og de 30 ord i top og bund får du det bedste ud af din blog, du får flere ind og læse dine artikler og det er med garanti.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

De bedste måder, du får link til din blog