in

Skift tastatur selv på din bærbar – Hvordan gør du det ?

Mange vælger at udskifte deres bærbare computer helt når der er et lille problem, skulle det være tastaturet der er ødelagt eller er det batteriet eller endda skærmen der har gået sig en tur, så laves de ikke men kasseres i stor stil. Det er sådan at langt over 50 % af de computere der sælges ender på lossepladsen efter små 4 år, det skyldes at de er masse produceret og tåler ikke mange slag eller konstant opvarmning af de køre så meget som nu engang forlanger at vores små apparater skal.

Personliget bruger jeg min computer hver eneste dag, jeg skriver artikler og arbejder på den over 8 timer om dagen og den er aldrig slukket, det har gjort at jeg har brændt 2 batterier af inden jeg opdagede at man ikke skulle have ladere i når batteriet var tilsluttet. En lader skal kun bruges når den skal lade batteriet, og ikke når jeg bruger computeren som jeg gjorde altid.

En af de ting der også ødelægger hurtigt er tastaturet, det kan have mange oversager alt fra kaffe eller sodavand i tastaturet eller at knapperne falder af, i mit tilfælde er det en HP bærbar hvor tastaturet er faldet af, problemet er at selveste tasterne til en bærbar er meget små frem for stationære tastaturer.

hp-bærbar-tastatur
hp bærbar tastatur

 

Skift tastatur selv på din bærbar

Står du i samme situation som jeg har gjort så anbefaler jeg at du kigger på tastatur til HP bærbar gennem projekt-guiden.dk de har alt lige fra tastaturet til selveste guiden hvordan du selv skifter det, da det ikke er lige så nemt som på en stationær computer., yderligere giver de dig en god service over alle deres produkter samt ten garanti på at produktet passer bare du bruger deres smarte søgeværktøj som nemt lader dig vælge mærket på produktet eller gennem deres varenummer.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vindjakker til mænd

Få rabat på køb af Legetøj