in ,

Sko til børn

Læs vores guide – til køb af forårets smarte sko til børn

Selv om det stadigt er køligt og foråret ikke lige er rundt om hjørnet, så kan det pludselig overraske os med lune temperaturer – så ville det være en skam hvis man kun har de gamle vinterstøvler at tage på. Vi har samlet en guide til køb af sko og fundet et udvalg af forårets mest trendy sko til børn.

Det vigtigste når du køber sko til børn er:

’’God pasform, bevægelighed og støtte kendetegner en god sko. Skoen skal tillade bevægelse og samtidig understøtte foden. Vælg en sko der ikke er for tung.”(Kilde. Ergoterapi og Fysioterapi til børn – Forebyggelse og Sundhed, Januar 2008)

Det er vigtigt når du køber sko til børn, at du er opmærksom på kvaliteten. Mange gange så hænger prisen og kvaliteten sammen. Du kan sagtens finde gode tilbud på ordentlig sko, så tjek altid priser og kvalitet.

Den rigtige skostørrelse

Det siger sig selv, for at købe sko til børn – må du kende deres skostørrelse. Men det er ikke nok bare at måle eller mærke sig frem. Et barns fod skal have frirum og voksetillæg på ca. 1½ cm tilsammen. Så når du kender længden på dit barns fod, skal du bare lægge ca. 1½ centimeter oven i, så har du som udgangspunkt den rigtige størrelse. Husk at der også skal være plads til at barnet kan sprede sine tæer, derfor anbefales det ikke at købe spidse sko. Tops fodmåler kan downloades  og printes ud: 

Sådan måler du barnets fod

Tips til måling: Tegn barnets fod af på et stykke papir og mål tegningen. Bemærk at barnet skal stå op og have vægten på foden.

 

 

 

 

 

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Dota 2

The Wolverine