in

Slips eller butterflies – Hvad passer bedst til din stil?

Et slips eller en butterfly kan være et nogle helt fantastiske accesories til din festlige stil. Men bør du bære et slips eller butterfly til nemlig din stil? Det kommer an på en række ting, som vi vil komme ind på i denne artikel.

Slips

Hvem kan bære et slips? Det korte svar er alle. Man behøves hverken være forretningsmand eller have en indkomst på en million om året for at eje et slips. Størstedelen af dem der bruger slips er mænd over 18 år. Det er dog ikke ensbetydende med at unge fyre ikke kan bruge et slips. Slips bliver ofte opdelt i to kategorier, som er brede- og smalle slips. De brede slips er omkring 7,5-10 cm. i breden og fungere bedst sammen med et stilfuldt jakkesæt. De smalle slips er omkring 3,5-6 cm. og bruges ofte til en skjorte. Tendensen viser at mænd (18+) er mest til jakkesæt og slips, mens unge fyre (under 18 år) er mest til den simple stil med skjorte og slips. Slips fungerer aller bedst i sammenhæng med et jakkesæt eller en blazer, men kan også bruges til en skjorte. Man kan med fordel både bruge slips til fest og arbejde.

Butterfly

Mens slips er mest til mænd og ikke så meget til drenge og fyre, så er der en mere fordelt aldersgruppe af butterflies. Butterflies bliver både brugt af konfirmander på omkring 13-14 år og samtidig er der mænd helt op på 60-70, der bruger butterflies. En butterfly kan både bruges i sammenhæng med et jakkesæt eller blot en skjorte. De fleste mænd foretrækker at stryge en skjorte og tage et butterfly på og gemme jakkesættet til en anden gang. Det er muligt at bruge en butterfly sammen med sit jakkesæt, men de fleste mænd vil blot foretrække en skjorte. Et butterfly kan bruges til alle slags fester, men anbefales ikke til arbejdsmæssig brug.

Opsummering i grove træk

 

Slips:

Målgruppe: Mænd (18-50 år)

Bruges primært sammen med: Jakkesæt eller habit

Kan bruges til: Alle festlige lejligheder og arbejdsrelaterede forhold (forretningsaftaler, møder, sælger m.m.)

 

Butterfly: 

Målgruppe: Unge (13-25 år)

Bruges primært sammen med: Skjorte

Kan bruges til: Alle festlige lejligheder (konfirmation, bryllup, fødselsdag m.m.)

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Spar mere nu – men hurtigt spar 15% på linkbuilding

Lav dit eget familietræ – Family Tree Kids