in

Smykker til mænd

I mange år, har det kun været kvinderne som havde retten til smykker, siger man. Om det så var armbånd,ringe eller halskæder, så var det kun kvinder som stod for denne mode, men sådan er det heldigvis ikke mere.

Smykker til mænd, startede sådan lidt langsomt, og det var svært for manden der gik med smykker, at blive accepteret i samfundet, men det har ændret sig. Det var en gennemgående tankegang, at hvis mænd gik med smykker, var de homoseksuelle, men denne tanke har også ændret sig i nyere tid.

Smykker til mænd er jo ikke en  seksuel orientering der går hånd i hånd, og det er og accepteret i alle de moderne samfund, de har accepteret at der er et marked for smykker til mænd, og dette marked vokser støt.

Det er især kendisser, sportsstjerner og musikere, der har været med til udviklingen  inden for smykker til mænd, og deres mange optrædener i diverse medierne har også spillet en meget stor rolle. om dette er meningen eller ej, så har kendisserne forstået at signalere, at smykker til mænd er meget acceptabelt og aktuelt, når de i forbindelse med deres popmusik og rap numre vælger at påføre sig smykker til mænd fra top til tå.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

3 Comments

  1. Har været inde og kigge på shoppen med smykker – er ret jo vild mæ de afrikanske smykker, tror bare ikke lige kærsten synes det er noget for ham, hvilken type mænd vælger de smykker?

  2. Jeg syntes det er super flotte smykker, og der er mange der køber sådanne smykker, jeg har et armbånd, men ikke som det på siden, men mest læder, men når mænd har øreringe så går det over stregen. Bare min mening

  3. Godt at ligestillingen også har ramt smykker så det ikke kun er kvinder der må smykke sig selv….:)

Brug farver i den mørke tid

Når du skal op om morgen