in

De bedste sparetips til indkøb af dagligvarer!

Som bekendt udgør vores indkøb af dagligvarer en stor post på budgettet for os alle, men omvendt er det netop her der kan spares mange penge med lidt omtanke.
Her kan du finde gode spareråd til indkøb af dagligvarer:
For det første lav en madplan og skriv en indkøbsliste ud fra din den – hold dig til din liste. Er det svært og føler du dig tit fristede af gode tilbud, så indgå en aftale med dig selv, hvor du giver dig en lille belønning når du har holdt dig til din liste.
Undgå at købe ind når du er sulten.  Hvis man er sulten, mens man handler ind, ryger der let lækkerier og andre  fristelser ned i indkøbsvognen – man er mere modtagelig for impulskøb end man ville være, når maven er mæt. Så bliver man ikke så let fristede.
Prøv i en periode at medbringe kontanter som betaling. Regn ud hjemmefra hvor meget du skal handle for, og tag kun det beløb med. Det har to fordele, du har ikke råd til impulskøb, samt vil du snart opdage, at du er mere modvillig til at bruge “fysiske” penge end når du tidligere har betalt med dit kort.

Eller også kan man lægge et husholdningsbudget og hver gang det bliver den første hæver man det aftalte beløb til husholdningen, lægger det i en pung for sig, så har man et klart og tydeligt billede af, hvor mange penge der er til rådighed hver måned.

Medbring et indkøbsnet, rygsæk eller et en stor papkasse til at bære dine vare hjem i. Plastikposer er dyre, og mange familier bruger dem som skraldeposer, og køber hele tiden nye hver gang de handler ind. Her kan der også spares en del.

Herhjemme har det været et stort sparetip at lade manden stå for indkøbene. Han hader nemlig at handle ind, og ser gerne at det bliver gjort i en fart, så med en indkøbsliste i hånden spænder han butikken rundt, og kommer kun hjem med de ting, der nu engang stod på listen….

Hvad er dine bedste sparetips ved indkøb af daglivarer?

Del dine bedste råd og sparetips med andre bruger på hverdagogfamilie.dk

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

One Comment

  1. Jeg er altid på jagt efter hvordan man sparer på sine indkøb, og læste i den forbindelse, den her lille artikel: Køb sundt OG billigt, når du handler dagligvarer
    Det der er godt, er at artiklen forstår at det ikke er nok at spare, jeg vil jo helst at det stadig er gode råvarer 🙂 Vil vi jo alle.

Annoncering gennem Hverdag og Familie

Meget mere musik til samlingen