in

Superbia et super bia spil fra Disney

Så er der kommet et Disney spil, nemlig Superbia et super bia spil. Du kan spille Superbia direkte fra disneys egen hjemmeside prøv selv her.

 

Om Superbia

Ønsker du at hænge ud med dine venner så er Superbia stedet, det er gratis og så er det super sjovt. Du kan mere end bare chatte med vennerne, der er mange online spil og så kan du se alle disney programmerne.

 

Sådan starter du superbia

  1. lave en figur
  2. indtast informationer
  3. Nu skal du så indtaste dine forældres e-mail, når den er aktiveret og godkendt  (det teger ca 2 min før den kommer)

Nu starter superbia – Først skal du lave en figur, her vælger du igen om du er dreng eller pige.

Når figuren så er lavet med det tøj  det ansigt og alt det du nu syntes din figur skal have så skal du indtaste dit navn, men denne gang dit superbia navn, som du ønsker at bruge i spillet.

Og så starter spillet superbia endeligt 😉

Vi har testet superbia og det og minder meget om spillet moviestarplanet her er der bare nogle kendte spil som du kan bruge A.N.T – Hannah Montana – Magi på Waverly Place – Shake it Up mm.

Spillet starter ud med en let hjælpe guide hvor du guides igennem mobil valget, din mail, og her starter du med at få nogle guldmønter.

Du er meget velkommen til at skrive herunder hvad du syntes om dette Disney spil superbia er det noget du kan lide eller er det kedeligt, og syntes du chat delen er god ?

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kært Keglesæt i træ

Sommerhuset skal males før vinter