in ,

Tangle – sansestimulerende legetøj

Hvad er en Tangle

En Tangle består af hele mange led. Tanglen kan skilles ad og sættes sammen igen på mange forskellige måder. Du kan lave din egen unikke Tangle. Den kan bøjes og vrides hele vejen rundt. Dette bevægelige stykke legetøj har ingen ende, men kan formes i mange forskellige former.

Tanglen – god mod koncentrationsbesvær

Tanglen har vist sig at være god til at holde fokus i koncentrationskrævende situationer som for eksempel i skolen. Derfor er Tanglen særlig velegnet til børn med særlige behov. Børn med diagnoser som autisme, Tourette eller ADHD kan have stor glæde og gavn af dem, da de kan stimulere den taktile sans, som oftest hjælper på at holde fokus, skabe indre ro og begrænse rastløshed. I det hele taget er Tanglen et effektivt middel til brug i undervisningen for at skabe ro.
Børn og unge med koncentrations besvær kan have svært ved at profitere i skolen. De kan have problemer ved at bruge deres kompetencer og intelligens fuldt ud, fordi de har vanskeligheder med at koncentrere sig om den samme aktivitet i længere tid ad gangen.

Få 25 % på din Tangle hos mingle.dk

Tanglen kan bruges af alle

Tanglen kan bruges både af børn og voksne. Du kan tage den med overalt. Dette lille simple stykke legetøj er helt lydløst – er derfor ikke til gene for andre mennesker. Sørg for altid at have din Tangle med i tasken – Brug den for eksempel under møder, pendling med tog og bus eller når du venter i kø. Den hjælper dig nemlig med at bevare fokus og koncentration, når du snor din Tangle rundt om dine fingrer og former den i forskellige former træner du din koncentration. Desuden har Tanglen en positiv virkning på stress. Tanglen kommer i mange forskellige farvekombinationer og udgaver, så der er også en der passer til dig.

 

TANGLE LIGHT MAGIC 179 KR - hos mingle.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Anne Gadegaard helt nøgen

Få lavet en WordPress hjemmeside der passer dig og dine behov