The Mighty Quest for Epic Loot

Del Med Venner
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nyt spil der endnu engang er gratis at spille.

 

Se trailer på The Mighty Quest for Epic Loot

 

 

I det nye spil er det dig der bestemmer spil mod eller med dine venner i The Mighty Quest for Epic Loot

Deltag med det samme direkte her

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 thoughts on “The Mighty Quest for Epic Loot

 • juni 9, 2013 at 5:39 pm
  Permalink

  Jeg har snart prøvet at komme ind i dette spil mange gange, og som jeg kan læse mig frem til, så skal man tilmelde sig deres side (register sig) eller via Facebook..
  Det er de 2 gratis måder du kan spille spillet på.
  En anden løsning er at man betaler sig frem så kan man spille spillet med det samme, det koster 9$ – 39$ eller 99$ alt efter hvor meget man ønsker at spille spillet.

  Det kræver en nøgle kode de sender via mail hvis som du gratis kan få hvis du registrere dig, men det er ikke sikkert du får den, da der er mange der gerne vil have den gratis, og de som det ses tjener godt på at folk betaler sig frem i kø’en.

 • juni 20, 2013 at 6:32 am
  Permalink

  Jeg er lige blevet optaget til Beta versionen af The Mighty Quest for Epic Loot, tak for tippet, jeg blev godkendt igår, og har spillet det allerede 5 timer, et meget vanedannende spil, som jeg kun kan anbefale andre at spille.

 • juni 24, 2013 at 8:07 am
  Permalink

  jeg er også selv lige kommet med og har også fået en oplevelse der skal deles med alle. Test beta versionen er bare sjov, jeg er kun nået til level 10 med min figur, og slottet er nået til 8, havde lidt problemer i starten med spillet, men har fået sendt alle de start fejl spillet lavede til udviklerne, det er også et spil jeg vil starte på når det er 100% færdig, til dem der tror spillet kun kan spilles hvis det koster noget så passer det ikke, jeg har intet givet og er godt udstyret i våben allerede med figuren.
  Jeg har søget på mange andre beta versioner af spil da jeg elsker at være med i en udvikling face, og takker for tippet herinde 🙂

  • juli 8, 2013 at 6:29 am
   Permalink

   Er nået i til lev. 14 med min hero 😉 bueskytter
   Men må sige at det tager meget tid at optjene til oprustningen nu, så tror det bliver dyrt hvis man skal følge med i spillet for ikke at få tæsk af de andre konstant.
   Jeg har set at der kommer mage ind på mit slot og klare banen jeg har lavet, men kan ikke selv købe en mage, er der nogle der ved hvordan man får en mage ?

 • juli 27, 2013 at 7:50 pm
  Permalink

  Vi har fået følgene mulighed som alle kan benytte så hurtigt se om i når med denne gang.

Comments are closed.

Videre til værktøjslinje