in

Tjen penge hjemmefra

Affiliated reklame er med til at gøre Hverdagogfamilie.dk gratis for alle, derfor giver vi dig denne guide til hvordan du selv kan tjene penge på din hjemmeside. Vi starter med at lære dig om Affilated reklamer, da det er derigennem din indkomst skal komme.

Der er mange andre måder du kan tjene ekstra penge hjemmefra gennem nettet, men vi anbefaler den her metode da vi selv benytter den.

Start med Google og Affiliated reklamer

Affiliated reklamer kan bane vejen frem for dem som ønsker at arbejde hjemmefra, men det kræver meget arbejde og derfor stopper mange med det inden de når at tjene godt.

Indholdet på din hjemmeside er alt afgørende for at du kan tjene penge på rekmalerne da folk ikke trykker på reklamerne med mindre det svare til indholdet på siden.

Google har lavet det sådan at søgninger passer (næsten hver gang) de tager udgangspunkt i søgningerne hos brugeren og opsætter den tilsvarene reklame som passer.

Partnerads som levere affiliated reklamer, har lavet det så du selv vælger ud fra deres liste. Det gør det nemmere for dig at oprette reklamer som passer hver gang på sine sider.

Tjen penge hjemmefra gennem Google

Google Adsense tilbyder reklame på din hjemmeside, og når brugerne trykker på dine reklamer får du penge på din konto, men det tager lang tid at få bruger på en hjemmeside, men ved at formidle din hjemmeside ud på forum og blog’s får du flere brugere hurtigere.

Der kan være lang imellem dine bruger og de klik du får, derfor er det vigtigt du altid arbejder med god brugervenlig indhold på din hjemmeside.

Jeg anbefaler du vælger en niche eller flere som du elsker at skrive om. På hverdagogfamilie.dk har vi flere som skriver derfor er vores Nicher meget spredte.

Hvordan virker et Affiliated link

Et Affiliated link får du fra udbydere. Når du opsætter dit link skal du gøre som hver udbyder forlanger, da deres retningslinjer ikke er ens.
Samlet ansøger man om tilladelse til at reklamere med deres bannere og links på siden, når man er godkendt aktiveres linket og de bannerreklamer de tilbyder.

Vi benytter på hverdagogfamilie.dk partner-ads.com med ok resultater, derfor anbefaler vi også dem, det link du ser her generere penge til os når de benyttes. Det gode ved Partnerads er deres bannerreklamer som giver dig muligheden for relevante reklamer i dine artikler.

Tjen penge med kilk eller leads

Selv de små klik giver godt, hos google adsense får du muligheden for en god start med reklamer på din hjemmeside.
Google giver dig penge for hver person som kikker på dine reklamer, hvorimod affiliated links bedste betaling er gennem leads, salg af vare mm.

Leads eller salg kan generere X antal % af salget eller et beløb pr salg, læs mere under hver niche hos udbyderne da de beskriver hvor meget du tjener.

Jeg anbefaler at du blander de reklamer du skal have på din hjemmeside, og husker på at give brugerne indhold og ikke drukner dem i reklamer.

Lav en hjemmeside som tjener penge (guide 1 til 5)

  1. Køb domæne
  2. Opret wordpress hjemmeside (Gennem ditwebhotel.dk er deres 1 klik installation af wordpress – Priserne starter fra 5kr pr måned for webhotel)
  3. Installer et pasende tema ( Se 3 gratis temaer som WordPress tilbyder – Perfekt til Affiliated hjemmesider)
  4. Skriv og udgiv artikler om emnerne du vil reklamere om (Det gør det nemmere for dig at overskue)
  5. Indsæt reklame (gennem Google Adsese) og (Affiliated udbydere)

Det er nemt at oprette en konto på Google Adsense og det er med til at give dig en indtjening med det samme, jeg anbefaler du benytter andet end Adsense da det tager lang tid at skabe en god indtægt gennem dem kun.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Gratis WordPress tema til din hjemmeside

Victor Chat