in

Tjen penge gennem sociale medier på din blog

Mange ved allerede hvordan man får en hjemmeside til at generere overskud, men for dem der ikke ved det endnu vil jeg forklare hurtige hvordan du og dine venner kan tjene på hinandens oplæg og reklamere.

Først starter du med at lave en hjemmeside, det kan du nemt gøre gennem os…

Læs her hvordan du får en hjemmeside – billig webhotel til kun 5kr pr. måned og med de gode råd herunder er pengene nemt indtjent ved få klik.

Tjen på din blog/hjemmeside med sociale medier

1: Opret en blog – Installer WordPress på din nye hjemmeside

2: Skriv oplæg, (benyt dig af din viden, skriv om det du elsker at læse selv, det der har din interesse)

3: Indsæt Adsense reklamer på sin WordPress hjemmeside (se filmen herunder hvordan du gør det)

a: Opret adsense konto og indsæt din reklame på din nye side. – husk at log ind med din mail for at oprette en adsense konto.

b: Filmen viser hvordan du kan indsætte adsense reklamerne enten direkte i artiklerne eller via plugin.

4: Installer et plugin der deler på sociale medier – Hverdagogfamilie.dk benytter Shareaholic | share buttons & related posts det kan mere en dele, det kan også vise vores oplæg flottere og mere stilrent.

Der findes mange gode sociale medie plugins som er gratis, så næsten alle kan bruges.

5: Del alle dine oplæg/artikler med dine Facebook og Twitter venner, benyt alle de sociale medier som findes til at få trafik og flere læsere ind på din nye hjemmeside.

Når folk trykker på dine reklamer, tjener du penge, husk ikke selv at trykke på reklamerne da det kun ødelægger din adsense konto, og at opfordre folk til at trykke er heller ikke lovligt. Så skriv noget dine venner vil syntes om så de deler artiklerne med deres venner.

Fakta om sociale medier indtjening

blog

1: Du bliver ikke rig på at skrive artikler og gennem adsense, eller andre affiliate reklamer, men de 5kr er hurtigt tjent hjem så du kan køre din hjemmeside gratis i fremtiden.

2: Der findes ingen nemme løsninger, så alle former for plugin der automatisk skriver artikler er kun med til at ødelægge din hjemmeside, så benyt dem ikke.

God skrive lyst – Vi ønsker at dele gode artikler på Hverdagogfamilie.dk – Så skriv gerne ideer til bedre indhold i kommentarfeltet.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

World of Warcraft Warlords of Draenor

Transcendence