in

Udvikling gennem puslespil

Puslespil til børn – Leg med dine børn

At side oppe sent om aften og hygge sammen med sine børn er klar første pratet hvis jeg selv skal vælge. Og når mine børn så får udviklet deres hukommelse er det jo en bonus, og der er ikke nogen bedre måde end at udvikle hukommelsen på børn end ved at lave et puslespil.

Puslespillet træner barnets koncentrationsevne, når de samler et puslespil kan de side stille og lede sammen med mig i flere timer, men det er ikke det eneste de udvikler gennem legen, deres finmotorik forbedres ved at ligge alle brikkerne, da ikke alle brikker er lige nemme at finde rundt i nogle gange.

Men det ses tydeligt at deres hukommelse udvikles, for hver gang de har lavet puslespillet, de samler det hurtigere og hurtigere hver gang, og deres stolte ansigter siger hver gang at det er sjovt at konkurrere med dem selv.

 puslespil-barbamama-bager

Puslespil i træ

Nogle puslespil er af pap, men jeg ser bedre muligheder med puslespil lavet i træ, især til mindre børn, der findes puslespil med knopper så de nemmere kan få fadt i puslespillet med deres små finger, og endnu engang får de udviklet deres finmotorik gennem denne øvelse, husk at alt legetøj med små dele ikke egner sig til små børn uden voksen tilsyn.

 SPAR 50% LIGE NU – BEGRÆNSET ANTAL TILBAGE.. OBS OPHØRSUDSALGET ER STARTET SÅ SPAR STORT NU

Puslespil Barbapapa


Kendte figurer som Barbapapa, er godt at starte ud med, det er figurer de kender for tv’et og gennem bøger, det giver lidt mere for børn at kunne samle puslespillet hvis det er Barbapapa der er i puslespillet, da de allerede kender dem.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vi anbefaler billigt legetøj

Lad børnene gå på jagt efter smådyr