in

Udviklingen i The sims , The sims 2 og The sims 3 – Snydekoder

Selveste udviklingen af Snydekoder til The sims og  The sims 2 og The sims 3 er markant det sammen, der findes mange sider der skriver om snydekoderne til dette spil du er meget velkommen til at skrive de koder til The Sims og snydekoderne til The Sims 2 og til The Sims 3 hvis du sider inde med nogle. I maj 2011 havde The sims solgte over 150 milioner eksemplarer i hele verden.

 

Som så meget andet i afsnittet snydekoder til spil forklare vi hvad snydekoder egentligt er læs mere om det.

Ikke alle spil har snydekoder, men der skulle være snydekoder til The Sims, kende du dem, her er lidt historie om The sims

 

Snydekoder til Sims , Sims 2 og The sims 3

Det har i tiden været spændene at bygge huse og lave figurerne udviklingen er på det højeste i alle spillene og fortsætter med at udvikle sig med tiden. Men det kan være svært at skrabe penge til alle de ønsker man nu engang har snydekoder der hjælper på vej er koder der altid ønskes, men finder der nogle koder til The sims ?

Det kunne være sjovt at afprøve nogle af koderne, har du prøvet dem eller side du med nogle du ved ikke virker ! Vi samler på snydekoder til the sims har du nogle er du meget velkommen til at kommenter dem her på siden. Du er også meget velkommen til at fortælle hvad du syntes der er så spændene ved dette spil !

 

The Sims

Fra den første i rækken ses der et markant forskel i udviklingen, men selveste deres gameplay var i top, og det har de formået at give en tand op hver gang. The sims 1 udkom allerede i februar 2001, på daværende tidspunkt solgte de hele 2 millioner eksemplarer af dette spil og derved blev det et af de bedst sælgene spil i historien.

The Sims 2

Næst i rækken er The sims 2, forventningerne var store for de allerede 2 millioner ejere af forekommeren, og det levede op til forventningerne, The sims 2 udkom i 2004 d.14. september. Spillet var opgraderet til daværende udvikling og udkom som et 2D og 3D spil.

The Sims 3

Endelig kom The Sims 3 den 2 juni 2009, selveste spillet The sims 3 solgte hele 1,4 millioner eksemplarer den første ude over hele verden, og derved slog spillet alle allerede satte rekorder i salg af computerspil i daværende historie.

The Sims Social

Vi har skrevet lidt om dette spil The Sims Social er nemlig et gratis spil i rækken af alle de spil der er lavet er dette en af de mest sociale spil i rækken den er udkommet her i år 2011, og kan spilles via facebook du kan læse mere om The Sims Social her.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

3 Comments

  • Testingcheatsenabled true/false gør at du kan styre om din simmer er sulten eller træt ovs.

   Moveobjects on/off gør at du kan placere ting oven i hinanden.

   hvis du bor i Isla Paradiso kan du bruge en snydekode der hedder DisableAllUnchartedIsland, men før du kan bruge den så skal du bruge Testingcheatsenabled true.

 1. Starter lige med at sige at MOTHERLODE som giver 50.000 så alle kan bruge koden.
  her er andre gode koder som skal skrives, Hold Ctrl + Shift + C inde for at få skrive fæltet frem.
  Skriv:
  help = her får du mange start koder
  force twins = twillinger
  add to household = giver dig en hjælpene sim til dit hus.
  shazaam = glad sim ekstra 2,5K point.

Find din ynglings dukke

Italien er modens hjemland