in

Hvilken vægmaling skal du bruge Glans 5 eller 10

Nu er tiden kommet til at vi igen kan gå ud og male vores hus, ude og indenfor, uden at tænke over at temperaturen er for lav.

Et godt råd til dig der skal købe maling til de store projekter her til sommer.

Når du kigger efter maling så er det en god ide at kigge på malingens anvendelsesmuligheder. Det anbefales nemlig ikke at  købe en vægmaling der kun kan bruges på beton.

En god kvalitets maling skal kunne anvendes på mange overflader

VÆGMALING GLANS 5

Når du køber en maling så se hvor den kan bruges, denne maling her fra www.malgodt.dk kan anvendes næsten over hele huset, fordelen ved at købe sådan en maling er mange – for det  første dækker den godt, og bedst af alt så egner den sig til mange flader, nemlig til vægge og facader samt loftet og selveste underlaget kan variere fra sandspartel, bygningsplader, glasvæv,  pudsede overflader eller direkte  beton, og filt.

 

Dækkeevnen på maling

Som omtalt er det vigtigt for det første at kigge på malingens anvendelse, derefter skal du kigge på dens dækkeevne. Du kender der måske allerede. Du har købt en billigårlig maling i en dårlig kvalitet, som bare ikke dækker godt nok, så du skal male over 4 til 5 gange før den har mætte vægen, hvilket gør den billige maling meget dyr.

Hos malgodt.dk får du ikke bare en kvalitets maling der dækker godt, men også en billig vægmaling til en godt pris.

Glans 5 eller Glans 10 ?

Det er også vigtig at bemærke hvilken Glans malingen har. Glans er den procentdel af lak der er i malingen. Kigger vi på glans 5   så indeholder den 5 %, yderligere har glans en stor betydning på vaskbarhed uden den tager skade.

Glans 5 er derfor ikke den maling, du skal vælge til et børneværelse. Vælg hellere glans 10 da den også er vaskbar, hvilket kan være en god ting i tilfælde af børn, der bare elsker at male selv, især på de forkerte steder.  Se andre gode vægmalinger på Malgodt.dk

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Proteiner – Proteinpulver…

Tænk på miljøet når du får gjort rent – økologisk rengøringsmidler