in

Vi anbefaler billigt legetøj

Kuglebaner er noget af det legetøj, som jeg personligt finder meget fascinerende. At følge kuglernes vej gennem de forskellige baner. Alene kugler er fascinerende i deres mange flotte varianter. Mine børn elsker kuglebaner – her er mine børn og jeg ret enige – kuglerne er bare skønne. Det er en fryd at se mine børn om og om igen samle kuglerne op, for at sende dem vejen ned igennem banerne. Der går hurtigt konkurrence, hvem for hurtigst sendt flest kugler af sted eller hvor hurtigt kan kuglerne puttes i af gangen. Kuglebaner er også fantastisk legetøj, der kan lærer børn noget om tyngdekraften. Vores kuglebaner er den perfekte gaveide – allerede fra 2 års alderen. Herhjemme har jeg også lagt mærke til hvordan vores kuglebaner er med til at udfordre mine børns kreative evner.

Børn er ret så opfindesomme, og bruger legetøj på mange forskellige anvendelsesmuligheder – derfor er det skønt, når legetøjet så ligefrem er med til at understøtte børns fantasi.

kuglebane-fisk

Billigt legetøj

Denne Kuglebane er på tilbud hos Emmasverden hvor du lige nu spare 50% – Men hurtig der er kun få tilbage – Da Emmasverden har ophørsudsalg på alle deres vare med op til 50% i besparelser.

Jeg vil varmt anbefale vores udvalg af kuglebaner til børn. Vi kan tilbyde kuglebaner både til de mindre børn, hvor det er mega store kugler som skal finde vej ned gennem banerne og ringe på en klokke. Eller vores fiske model – kuglerne er skiftet ud med træ fisk. Til de lidt større børn, har vi vores bil – kuglebaner. Her er kuglerne erstattet af biler. Til de store børn tilbyder vi vores populære konstruktionssæt. Kuglebaner der virkelig træner kreativiteten, motorikken og koncentrationsevnen. Som altid med kuglebaner anbefaler vi opsyn under legen, da de små kugler altid udgør kvælningsfare.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

LEGETØJ – 50% OPHØRSUDSALG EMMASVERDEN

Udvikling gennem puslespil