in

Vindjakker til mænd

Nu er efteråret snart over os –  og vi skal til at kigge på jakker, der holder kulden ude og egner sig til regn og vind. Her er et lille men stadig flot sortiment af jakker til mænd, der er flere modeller på hjemmesiden, men jeg har taget fat i de 3, jeg selv syntes passer bedst til vores danske efterårsvejr.

De 3 jakker herunder er fra outbackboots.dk –  de er fremstillet til alt slags vejr og er fra prisklassen 1100kr.

3 vindjakker til mænd

Den første er Gold Coast Jacket, det er en solid jakke, som har et skønt bomulds foring, og så er der kort over Australien printet på. Jakken er lavet med skind på ærmekanterne og på kraven. Det er ikke kun en mande jakke, men også egnet til damer.

 

Den anden jakke er Pilbara jakken, den er som golden Coast jakken også en meget solid jakke, der passer til at vejr, da den er lavet med specielle materialer, hvilket gør det til en stærk vindjakke.

Den sidste er min favorit det er Scrubbed Boundary en arbejdsjakke, som kan bruges til alle lejligheder, men den har specielle folder på jakkens ryg, så man får bedre bevægelsesfrihed, når man arbejder med den. Jakken er foret med børstet bomuld der giver en behagelig fornemmelse, når man går med den. Den har farven i Loden green, de andre 2 vindjakker er lavet i forskellige farver.

Webshoppen outbackboots.dk har andet end jakker, de har alt lige fra hatte, tasker og støvler. Alt sammen er lavet og fremstillet, så det kan klare det danske og det australske vejr. Materialerne er  i top kvalitet. Der er alt til børn og voksne på siden.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Lav dit eget legekøkken

Skift tastatur selv på din bærbar – Hvordan gør du det ?